【英國】英國工作討論區 II

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
咁啱miss咗最後一班tube嗰種感覺真係

坐的士la

Uber la
聽日又要番工

我岩岩星期五放完假之後要下星期六先放
仲要今個星期有3日9am-10pm

咁搏希望有得升 冇得升食屎啦

齊齊搏升

其實升左都係低下飲食

升左無得運吉

升唔升都冇 其實老細好睇我 因為我做得野又肯返
但係就升左個白人妹先
咁算唔算歧視

我份交日本HQ既project
GM黎手交左俾個apprentice
佢對project乜春都唔識
掂都無掂過 執頭執尾都無
俾佢去日本
轉過頭講第樣野果時 話我
You are invisible, no one knows you here
Video production 即係邊類?
小野屋杏..
我覺得你可以做ge係 mon住有咩好工係出面, 見得成就quit.

我都有小小掙扎轉唔轉工好, 同轉邊度

一路mon緊design 希望有一日可以入返行
但其實我本行係video production 但uk要有牌先可以做

整個牌要幾耐?
有牌咪好, 小d人入到去爭

要讀書考牌

你個degree convert唔到?

垃圾得個poly hd
小野絲係working holiday咁過去?

係啊
小野屋杏..
我覺得你可以做ge係 mon住有咩好工係出面, 見得成就quit.

但其實我本行係video production 但uk要有牌先可以做

整個牌要幾耐?

要讀書考牌

垃圾得個poly hd

咁早起身
小野屋杏..

整個牌要幾耐?

要讀書考牌

垃圾得個poly hd

咁早起身

返9點
岩岩同男朋友嘈交 唔開心

整個牌要幾耐?

要讀書考牌

垃圾得個poly hd

唔怪得先21

是但啦 係舊登底都比人起過有乜好怕
小野屋杏..

整個牌要幾耐?

要讀書考牌

垃圾得個poly hd

咁早起身

返9點

嘈D咩呀
聽日又要番工

我岩岩星期五放完假之後要下星期六先放
仲要今個星期有3日9am-10pm

咁搏希望有得升 冇得升食屎啦

齊齊搏升

其實升左都係低下飲食

升左無得運吉

升唔升都冇 其實老細好睇我 因為我做得野又肯返
但係就升左個白人妹先
咁算唔算歧視

我份交日本HQ既project
GM黎手交左俾個apprentice
佢對project乜春都唔識
掂都無掂過 執頭執尾都無
俾佢去日本
轉過頭講第樣野果時 話我
You are invisible, no one knows you here

咁撚仆街既屌
小野屋杏..

整個牌要幾耐?

要讀書考牌

垃圾得個poly hd

咁早起身

返9點

嘈D咩呀

剪佢JJ

整個牌要幾耐?

要讀書考牌

垃圾得個poly hd

咁早起身

返9點

嘈D咩呀

我怕呢度d巴打覺得我煩 成日講埋哂d唔關事既野

整個牌要幾耐?

要讀書考牌

垃圾得個poly hd

咁早起身

返9點

嘈D咩呀

我怕呢度d巴打覺得我煩 成日講埋哂d唔關事既野

我自己講完都覺得成件事好小學雞

完全唔識俾意見

完全唔識俾意見

End topic

Btw 又落雨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞