【英國】英國工作討論區 II

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有冇巴絲黎到之後肥左減唔返?

我係香港keep住42kg 黎之前去轉新加坡變左45 黎到一路48-50減唔到
明明係香港日日懶到死癱係床都瘦 黎到點做運動都肥

通常黎到英國肥十磅走唔甩

我係amazon買左日本隻減肥素酵 起碼keep住48唔好再肥
我頂唔順個肚腩

英國就唔驚啦,個個都有啲肉地,好似係香港女仔太過瘦

我係香港keep住42kg 黎之前去轉新加坡變左45 黎到一路48-50減唔到

我果十磅去左邊

你肯定係巴打
我係美國grad, 都想去英國試下
初步諗緊manchester
有冇人住manchester講下當地生活? or even 搵緊人夾租?

Manchester 消費平London 成半但經濟第2, 發展唔錯。無咩好野食但city centre 好細住centre 可以唔洗答車。3 個人分既sharehouse 最平,市中心都可以400 鎊到一個月。 中意足球應該幾開心,成日見人都好high .. 300 日都落緊雨,呢個有d sad

400鎊係指除返開個價?
咁都ok喎

我試過一個人住900 鎊,都試過3 個人分3 4 百鎊市中心。計過數 3 房分係最最抵

我係amazon買左日本隻減肥素酵 起碼keep住48唔好再肥
我頂唔順個肚腩

肯定英國凍得濟 自然生左個肚腩出黎保曖

我好掛住我d露腰衫啊 有得睇冇得著
老老豆豆唔明點解大家咁想永遠居英,我有tier 2 要做滿5 年都唔難但無諗過留一世,好想返香港。呢到唔係想像中咁好,但當然都有人真係好鐘意.. 大家查清楚先決定黎做野呀,係就係好多朋友會羨慕,但人生係你自己既,好多人係黎到唔鐘意但要面扮曬野。黎之前想問咩盡情問啦,都有好多其他國家可以簡

認真 黎左之後我更加堅定留係度
香港係一個好好既travel city 但長居 不了

如果真係中意要長居應該都唔難呀,好多識既大陸人重半年閃婚 佢地係不顧一切都要留底.. 我都唔想返香港,但英國真係不了,美國重可以諗諗..

唔想長留英國既巴絲
係咩原因唔想長留?

等想去英國既巴絲可以多樣野參考

呢到除左空氣好到底有咩好過香港,無野食,政府機構全部都極唔helpful ,超麻煩加勁慢, 同英國人做野10 個9 個都懶加蠢但又覺得自己好醒,推責任世界第一。又無娛樂,除非你好中意博物館,山水,歐洲,唔係除左飲酒無野做。買樓平租樓貴,唔見得比香港安全,一定要識煮飯唔係會破產,好多野都落後過香港,睇病都煩過人,衫唔岩size, 間中都有人岐視亞洲人,一街homeless 後生都做廢人。無夏天,落雨落到灰,陽光到底咩樣。

好處係準時放工時間多,中意鬼佬鬼妹既英國人都幾好樣(但我無興趣)

生活黎講同香港差唔多相反,有人中意有人唔鐘意,大家可以諗清楚

Ching 唔返香港?好似麻麻地英國

會返呀,不過責任問題都打算做滿一年至一年半。我公司同事係唔錯,不過識好多其他公司都好差,睇運。

早啲返啦,唔駛幫公司賣命

我頂唔順個肚腩

我日日頸巾跟身,無啦啦凍左咁多真係玩死人

我頂唔順個肚腩

我d同事都話我睇落好skinny同埋有少少belly先靚
但係我唔要啊
還我42

我頂唔順個肚腩

食咩可以肥

薯仔?
老老豆豆唔明點解大家咁想永遠居英,我有tier 2 要做滿5 年都唔難但無諗過留一世,好想返香港。呢到唔係想像中咁好,但當然都有人真係好鐘意.. 大家查清楚先決定黎做野呀,係就係好多朋友會羨慕,但人生係你自己既,好多人係黎到唔鐘意但要面扮曬野。黎之前想問咩盡情問啦,都有好多其他國家可以簡

認真 黎左之後我更加堅定留係度
香港係一個好好既travel city 但長居 不了

如果真係中意要長居應該都唔難呀,好多識既大陸人重半年閃婚 佢地係不顧一切都要留底.. 我都唔想返香港,但英國真係不了,美國重可以諗諗..

唔想長留英國既巴絲
係咩原因唔想長留?

等想去英國既巴絲可以多樣野參考

呢到除左空氣好到底有咩好過香港,無野食,政府機構全部都極唔helpful ,超麻煩加勁慢, 同英國人做野10 個9 個都懶加蠢但又覺得自己好醒,推責任世界第一。又無娛樂,除非你好中意博物館,山水,歐洲,唔係除左飲酒無野做。買樓平租樓貴,唔見得比香港安全,一定要識煮飯唔係會破產,好多野都落後過香港,睇病都煩過人,衫唔岩size, 間中都有人岐視亞洲人,一街homeless 後生都做廢人。無夏天,落雨落到灰,陽光到底咩樣。

好處係準時放工時間多,中意鬼佬鬼妹既英國人都幾好樣(但我無興趣)

生活黎講同香港差唔多相反,有人中意有人唔鐘意,大家可以諗清楚

你咩城

in nhs I trust

我就一向鐘意歐洲d 舊野同arts ge
山水幾好,快過入西貢

我係唔鐘意hk 先走, 貪得意咩所有野都食自己

曼城 我對歐洲一向無咩興趣.. 唔識睇博物館同建築加治安差印象唔好.. 雖然都唔中意香港。不過我諗全世界都無最好既地方只有最岩自己既地方、希望大家都搵到

我頂唔順個肚腩

但係我唔要啊
還我42

42 太輕 幾高先絲打?

我頂唔順個肚腩

我日日頸巾跟身,無啦啦凍左咁多真係玩死人

最慘係我呢d返shift 晏晝10幾度著件薄褸 夜晚收工就仆街

我頂唔順個肚腩

但係我唔要啊
還我42

我頂唔順個肚腩

食咩可以肥

薯仔?

食意粉多

薯仔/chips真係肥到仆街
但係我staff meal得pizza/pasta/chicken wrap揀
全部都好肥

我果十磅去左邊

你肯定係巴打

明顯la

做gym 飲protein shake
如果你有時間做

我頂唔順個肚腩

但係我唔要啊
還我42

嘩嘩嘩 唔可以咁瘦 50 it's ok
另外想補一點,有打lol 既 , 歐服真係宇宙最廢服 歐服玩家真係去食屎啦屌,諗起都嬲

我頂唔順個肚腩

食咩可以肥

薯仔?

食意粉多

薯仔/chips真係肥到仆街
但係我staff meal得pizza/pasta/chicken wrap揀
全部都好肥

英國野食真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞