[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(4)(開始估下結局啦)

1001 回覆
277 Like 1 Dislike
Sad ending 唉
寄唔寄刀片好
海外讀者
祝你起身又有文睇
睇埋先一次過寄啦
一方面覺得主角太垃圾,最終失去阿晴,由始至終都唔配有阿晴。另一方面又為結局的到來而煩惱,覺得阿軒應該要同阿晴一齊。
真係好煩,唔知點。阿軒一直默默咁幫阿晴改變命運,而阿晴唔知。
會唔會最後結局係阿軒見到阿晴結咗婚無死到,好幸福咁生活,而最後阿軒覺得功成身退,有一個比佢好嘅人可以守護阿晴,最終阿軒自殺,覺得太累了,心諗下世佢再做一個主動嘅人。
100正皮啦
瑾年絲有呢個心情 都代表你好投入個故
多謝你
其實呢個矛盾你寫得好好 正正係個故其中一個重要位
再睇落去你會知道發生咩事
咁快手 一日都未夠
好嘅👌🏻
文呀 我要文呀
留名 但係可唔可以最後安排一段姻緣比男主
睇到好心嗡
今晚就有
大家對男主角又愛又恨
不過多謝你關心佢
先報告下更先
忍唔住講句 你哋好痴線
一日爆咗 50同100正皮

所以今晚會出夠三更
十點半 夜更
十二點 50正皮加更
一點半前 100正皮加更

淨係打更表都覺得癲
不過衷心多謝每個正皮嘅人
同埋
下一更係150正皮
今日推爆到 我捨命陪君子
新po加更規則:
連登每到50正皮 就加一更 下一加更位係150正皮

Penana每逢讚好數量升150都會加一更 嘗試拉長少少個加更嘅週期
所以下個加更位係650likes

講起Penana, 歡迎大家可以bookmark個故事(一有文就會知),另外如果你覺得呢個故真係好睇又或者值得你支持,歡迎你可以去留個言或者打賞我,對我嚟講都係好大欣賞同支持
其實我冇發現到,係睇住篇文諗到
可能呀晴都覺得自己都係經常選擇妥協嘅人
佢希望透過認識Owen去改變下自己
如果同咗呀軒一齊 有好多野都可能會原地踏步冇改變
新post留名正皮
都好 我哋心靈相通
雖然今次唔係呢首歌
歡迎你
呢個解釋幾正面
我淨係諗到那些年咋
睇故都煩惱??也許我無呢種投入⋯⋯有啲劇情仲覺得好低B, 拍出嚟一定好似CCTVB咁,你諗下樓主寫嘅字有作者心情,但拍出嚟只係好膠嘅戲,例如講細路女唔見爸媽嗰度⋯⋯其實有時可唔可以貼地少少,比啲創意和寫實啲,唔好係啲公式對白。
係咪happy end
咪住先
男主仲有穿越到
即係呀晴仲要死喎

點解大家個個都話ending
大家keep住提醒我唔好sad end啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞