[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(4)(開始估下結局啦)

1001 回覆
277 Like 1 Dislike
sad撚到我呢

「應承我,你要比我更幸福。」
我個鼻酸一酸 喊咗
我唔在香港冇得投票
但我叫咗我阿媽去投 我阿媽就黎黃過我

計埋你24啦
票已投樓豬同我快啲出文
投左☺️
投左!
雖然投票加更未夠人
但係先宣佈今晚將會有加更!!!!!

因為penana 800likes 已經達標
多謝大家合力支持 樓主我會繼續努力
新po加更規則:
連登每到50正皮 就加一更 下一加更位係200正皮

Penana每逢讚好數量升150都會加一更 嘗試拉長少少個加更嘅週期
所以下個加更位係950 likes

講起Penana, 歡迎大家可以bookmark個故事(一有文就會知),另外如果你覺得呢個故真係好睇又或者值得你支持,歡迎你可以去留個言或者打賞我,對我嚟講都係好大欣賞同支持
投咗

另外想知道現實多唔多阿軒呢種人?

廿五歲,期間只鍾意一個女仔,但同佢嘅close都唔至於愛情嘅曖昧,一直都係友達以上,而個女仔都好似唔太主動、唔想求變(如果都鍾意咗咁多年,唔至於只係要求阿軒主動?)。咁係咪仲可以堅持咁耐,咁鍾意?

小弟好想請教大家長久地鍾意一個人(喺冇結果嘅情況下)嘅原因係咩?定係因為冇辦法?

有啊 我身邊有個朋友就係咁 係男仔嚟
我諗原因之一係情意結
經歷太多嘢 係與別不同

呢個post好似有啲巴打都好感同身受 可能可以答到你
欣賞你咁有創意威脅我
票已投
啱啱投咗
30個
屌 我咪係...

我真係單戀一個人就黎10年 我覺得某程度上係懦弱+唔想失去 咁就永遠唔會行多一步(幾步)

同埋有時有d 人就係 無論你之後再遇到幾多個人都好 都淨係得佢俾到個種心跳嘅感覺掛
仲差20
https://www.youtube.com/watch?v=4G_wKDEGQzw

其實軌跡幾適合做宜家呢個階段阿軒嘅配樂

「想要對妳說的 不敢說的愛
會不會有人可以明白
我會發著呆 然後忘記你 接著緊緊閉上眼
想著那一天 會有人代替 讓我不再想念你」

投左
投左
尋日投左
未投既快啲去投!
投咗喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞