[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(4)(開始估下結局啦)

1001 回覆
277 Like 1 Dislike
先正評 + 留名
正確做法
in 小明we trust
thank you for your lm
終於搶到
先同大家講聲唔好意思,
因為今晚忙住覆大家同睇大家熱烈討論,
所以嚟到新post未有文出住, 應承大家聽朝補一篇作為新po贈文俾大家

今晚其實好開心,
因為見到好多人一齊傾呢個故,
除左有舊人又有新人,
呢個熱鬧感覺對作者嚟講真係好滿足,
所以多謝大家鍾意同埋鬧住咁追呢個故

根據進度,
呢個post或者下個post好有可能會有ending,
除非大家瘋狂推爆啦

多謝大家一路追呢個長故到呢度,
好多未交代嘅故事會慢慢浮面,
而好多伏咗好耐嘅伏筆亦都要慢慢出現

所以臨訓前最後一句,
嚟到新po嘅大家歡迎lm加正評,
呢個係對我最大嘅肯定同支持

感謝大家陪我到po 4,
聽朝起身再見大家
新post lm
歡迎福斯巴
由你開第一個post 就有睇 不過好少睇故留言姐
我都愛你
原來係咁 多謝你一路有睇
新post lm

睇到最新嗰集覺得100% 阿軒唔會同阿晴一齊, 嗰陣睇求婚大作戰覺得太離地, 其實真係鍾意唔需要表白, 要表白多數係未係好鍾意但又要一齊先需要做
都估到樓主冇咁好死
new post leon lau

goodnight
來了
其實反而咁樣我先覺得係正常,如果就咁就改變到我會覺得個故雖然睇咗好耐但咁就成功好悶,始終主角真係冇做到好巨大嘅改變
而且關鍵字係咩都好重要
硬係覺得其實晴都一直穿越緊
加油啊樓主!希望有happy ending

好鍾意呢一句 好中
第一次留言
之前cd-rom 剩比正皮
Same
「你有冇聽過金斧頭銀斧頭嘅故事?」阿晴一邊說,一邊轉過身去。「如果一陣真係有個仙女上嚟問你嘢,你記得要誠實,試下可唔可以換到一個擁有更加好嘅人生嘅我。」
新po留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞