【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
快退
而且完全冇提及個新角色(個角色仲要極之唔討好
新角色佔左全個遊戲一半以上
但係隻字不提
聯同媒體誤導消費者
令玩家覺得可以體驗一代主角嘅後續故事
無追開,關動森咩事?
依家就唔知
平時嘅話呢個理由唔得架
一定要你補買另一隻之後先退比你
仲有搶先評測既媒體同時聲稱隻game 完美無缺 大多數俾足10/10 平均 9.6分 全部係出名既評分機構 咁多年黎神作無數 都無幾多隻咁既分
班人仲夠膽死話之前流出既劇透係假 叫人唔好信 事實當然係完全相反啦 所以大部分streamer同玩家玩完都嬲到爆炸
有冇巴打有成功個案分享下
幫下大家手一齊退貨
證明畀條友睇此風不可長
明明平時nd 做開d 輕鬆game, 就算tlou 1 黑暗得黎都有ellie 個純真balance 下,而家無啦啦學人說教又眼高手低
個個都話退到 又有人話退唔到
退到又唔講點退 , 都唔知真心定假膠
動物朋友=/=動物之森
應該最好刪左GAME先打去, 見條LINK係咁講, 今晚番去刪GAME聽朝試下先, 希望冇開過GAME都退到
係動物朋友 2
唔係動森

簡單D黎講就係第二代個制作人突登玩爛哂D角色
想知到返 出game前個流出係講咩
google搵唔到片
開左黎玩退唔到
到底位Niel後台有幾勁
公司任佢玩想炒邊個炒邊個
評分機構唔敢得罪
話隻game有歧視亞洲人成份
冇得輸
amy
你叫比滿分班契弟點解釋好
動畫個套,我知道了!
其實LGBT仇ASIAN都未係最引人屌
大猩猩個設定先係最噁心 外觀唔得 行為唔得 故事背景唔得仲要迫玩家用佢咁多個鐘 玩家根本係"捱"個結局出黎
本身唔係LGBT hater但今次實左冇左打機為娛樂既感覺 睇套爛片都係兩個鐘 玩隻game真係要好多時間架大佬
Neil Druckmann絕對係抵屌 完全解釋到點解劇透事件會發生
VP/AVP Level
早兩日爆左機即刻del左
睇完個ending嬲撚到我呢
完全覺得自己畀個編劇當成傻仔咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞