【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
好似Anthem咁
快撚啲炒撚咗nel條撚樣再重制

我以為經歷過pre order Anthem之後應該冇game可以激到我咁撚咁嬲

Naughty Dog今次絕對係傳奇
呢D野冇光環
講呢d野點可以撚你班亞洲傻鳩
如果呢個劇情係另開一個game 而唔係當續集 都算屌得過 首先叫人玩一方面視角 跟住再玩所謂敵方嘅角度 睇唒兩個角度 再俾人揀究竟寬恕定報仇 而唔係用前作嘅情懷咁玩鳩人
隻game同性戀變性人猶太教物品就有不死身 歧視亞洲人殺白人同大肚婆就無問題 根本係到消費弱勢族群黎拎道德高地 永遠罷買nd出既game
抵死 垃圾驚
罪大度縮還度縮 但都知玩家先係老細
你冇人玩撚有人俾錢你買
要硬食架啦
gamergate 2.0
同埋打機撚關左右翼事咩
好玩劇情好就玩架啦
2k系列成堆黑人咪大把人玩
Detroit become human 有女同情節 探討ai應否自由咪又係正
隻驚廢就咪撚瀨左右政治立場啦
講得好啱
自己眼高手低
又要扮高深自己又做唔到
趕鳩啲有能力既人走
請啲不學無術既左膠返黎
唔失敗就難啦
同bioware一撚樣,大換血嘅後果
屌鳩佢色情裸露鏡頭啦
Me3個結果又係on99,要出dlc補完
同埋點得出打開機嘅人就係右翼先
我係右喎
死左膠
最強老豆套戲如果咁拍
應該俾人屌到反艇
我想玩既係 Aile大個左會點話阿Joel , 點原諒佢, 佢地之間既互動。 Joel死唔係唔得, 但死得咁on9 , 你叫人點接受
叫解藥其實唔啱。
極其量係打左嘅人都好似Ellie咁唔會喪屍化。
最大作用係唔駛少少傷口就冇左個人,但其實一般遇屍,一係就無損滅敵,一係俾佢地食到渣都冇。
首先無論左翼好右翼好
政治光譜都係好闊
有人溫和有人極端
唔係左翼就係左膠
你唔識嘅不如唔好講,或者讀多兩年書先
不過睇你d post無個正常同你講道理盞嘥口水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞