【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
我預購早一日已經下載左,仲未開黎玩
我都係, 我話預載都唔得唔係嗎, 我轉頭再打, 諗住問佢可唔可以換過隻GAME都好呀屌
玩到大山婆
玩到咁後應該無得退
推 6.28 靜默遊行 7.1大遊行
John Wick都一樣啦
我以為BZ war3 reforged單野已經夠世界級災難

估唔可以仲衰
個單對比呢單真係好小兒科
咪就係 只係整唔返條trailer嘅樣 online打經常斷線 戰役整到一pat屎 同埋一開始話係玩家問題唔肯回水咋嘛

哇哩個直頭支那口交部咁
右你老母 唔好用左翼思想幫舊垃圾修飾
其實將個劇情改改佢
講Joel發現Ella係sheshe
佢係老派人一時接受唔到所以同Elle嘈交
之後Joel有日出camp 做野時遇到女猩猩埋伏
比女猩猩班人捉走咗去折磨
Elle發現之後去救佢, 殺咗好多人趕走咗女猩猩
點知救完Joel已經受重傷會死
臨死同Elle道歉講返你嘅人生係屬於自己無人可以批評, 世界都搞成咁如果仲唔可以活出真我都無意思

咁又可以please到女權撚(反同人最後都認同sheshe, 又可以由女主角去反救返父權象徵代表女權抬頭)但又唔會好似而家咁夾硬整死Joel
我對les gay又無咩感覺 (hehe就差少少始終個畫面好衝擊)
你咪當elle係bi

我淨係好撚憎啲平權撚為咗hehesheshe屌返啲正常男女關係轉頭
其實應該集體投訴佢貨不對版,拆咗先知奶嘢但唔俾退貨。屌到俾退為止啦
重制版就算啦 唔會太期待佢會改成點
同埋隻 game 都仲有可取性
呢單直情包庇遊戲 不斷笑鳩玩家 當玩家係白痴
YOU KILLED MY DOG

FORGIVE YOU
咁撚LGBT 大愛嘅,係同一個位試下換做black 而唔係Asian 睇下會點
係一隻game充斥住咁多sjw要素嘅game入面 雙重標準到咁
改咁多
原本係屎唔大改點救得返
一定俾人屌到反肚
果度其實講清楚少少就無問題
不過如果佢隻game唔係咁政治正確
大家都只會當講笑(Black例外)
其實佢句野改做Not exactly就得
又可以話係因為你係asian又可以有其他原因
其實除咗隻game 好左膠之外,仲有樣嘢係你玩Abby嗰陣係完全代入唔到
Gameplay mechanics 冇咩大突破,可能因為part1 已經唔錯
但係佢喺描寫Joel 同Ellie 嘅回憶真係唔差
不過照直講GOTY 一定唔會係佢
goty好難講,上面班人你唔知佢諗乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞