【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
有兩個位歧視亞洲人
香港個客服有冇email?人在國外用香港帳買左數位版想退將美好回憶留喺第一集算
你冇玩第一集,又唔係打開機,好難講到你明

簡單講,玩家擺左感情落角色度,第二集比編劇惡意折磨殺死
youtube點樣25K LIKE啊

起你底 係因為你10個月無留過言
一上水就發表 同大部份人唔同既意見?
你睇你個達哥玩曬TLOU2 啦 佢都未撚爆機
同埋 你係唔係打手 關你有無打機咩事

假預告 假評分都有得唔明? 你想要點樣解到你明啊
曬氣啦 佢自己講睇完啊
你講既佢都睇左 佢都係唔明啊
仲要你親身操控第二集隻猩猩殺返第一隻主角,擺明撚狗咁撚
睇返一次博物館個度,越睇越嬲,屌那星
Game史上最惡意對玩家既侮辱
又會咁岩成個ac10個月都冇出過聲
一上水就同人討論打機
結果自己機都冇打
https://ngabbs.com/read.php?tid=22257322&rand=210
唔係幾關合唔合法事
中國人隔住牆買game明明唔受任何法律保障
但人地一通長途電話就可以無條件退款
對住香港人反而諸多籍口唔肯退
依家Sony擺明就係恰尻香港人冇時間爭嗰幾百蚊
咁樣更加唔應該同佢妥協
依家個個人都屌緊隻 game
你就話唔明點解屌緊?
仆街,買撚左隻game先知咩事
實體襯仲有價就放左佢
重話睇PewDiePie知唔知Pew未玩完已經想比依隻game -10/10分呀
數位未開可以退
唔係政治學家不過正常香港人都會識返少少政治
要討論既時候都搭到下嗲
冇打過機又死都要同人討論
又唔明啲人點解屌隻game
又唔撚係冇解釋比你聽
喂大佬咁你想點呀?
你叻哥黎架喎
咁麻煩你睇哂先再評論啦
睇左iron man1既頭十分鐘走去同人講endgame好撚好睇呀
咁呀?
屌你老母都幾撚好笑架喎
比啲專業黎啦
pewdiepie 25K LIKE係代表緊讚好隻GAME咩?
唔通大家屌鳩TLOU2 就要dislike pewdiepie?

SONY關撚埋討論區唔見你講?

重點係10個月無出PO 咩
係一留言就留個 同大家相反意見
仲要加多句 有25K LIKE?

無當人傻啦
同埋你未撚答我 對假預告 假評分 有咩唔明啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞