【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
打多幾次,真心
屌多兩錢重先比退
你屌柒佢,你policy有冇容許你地既遊戲可以有racist成分呀,同我講policy你要表現出受冒犯既asian既憤怒,打多幾次佢就跪,國際企業最怕政治正確
百度d支那屌到仆街啵
買黎影衰xbox?
如果joel死得黎正常或唔太差咁犠牲,都無咁嬲
講真畫面真係幾靚
玩法又ok

唔明劇情點解同第一代爭咁遠
我本身無睇流出果啲片
無意中見到啲文字內容知道Joel 會死
都算
諗住好撚憎大隻西,會用心玩落去
但再睇落去先知原來殺唔死大隻西
即刻無心機玩
最反智嘅位係
未見過一隻game係要玩家養肥final boss
然後操控佢打主角
其實冇啓動過隻game都應該要比人退,下載/預載過都唔比就真係好On9

利申:down左冇開過game, 聽朝試打電話,冇遊玩記錄
del 左先
話冇玩過冇down 過
聶寶其中一個點就係話點解我要操控隻猩猩 仲要養鳩佢打ellie 唔養又過唔到關
係都冇所謂
隻2就算刪曬所有BLM LGBT嘅內容都係垃圾黎
因為劇本根本係垃圾 換曬做靚女靚仔瘋狂做愛都一樣垃圾
暴雪2.0
形容詞作動詞用,名詞作動詞用,實質上係中文正統用法

我非常反蝗語,即係果種殘缺不堪既詞彙
但如果寫作技巧都反,咁我地係咪直頭唔用中文?
佢地用咩技巧我地就反咩技巧,係咪矯枉過正?

就好似割韭菜,都係一個寫作技巧黎,係指代,亦係匪國常用語傳過黎,咁我地係咪又要反?
我打電話去:

連續兩次都係同一條女聽,然後佢話下載過唔比退

我同佢講劇情歧視亞洲人

佢話要我send野去開發部,提供證明退款

佢仲話無人可以下載過,然後成功退款。

1. 我需要成功退款既巴打比個交易編號我,
等我拎證據叫佢退款,謝謝你們

2. 或者有咩方法可以搞到退款,請提供一下。
就當一代唔存在

個劇本本身都係垃圾 三流編劇先寫得出
遊戲性又一樣食老本咁平庸
如果換做tifa咁樣,你班友咪一樣除褲玩
咪就係劇透哂d垃圾劇情出嚟仲要有埋片, 好多人話係真叫人唔好訂呢隻game仲俾幾個sony打手屌
連第一集都未玩爆
不了
send eamil 同再打電話
有啲客服會退比你

利申實體放咗兩嚿
屌......唔撚係呀我以為條變性人殺咗Joel之後唔撚使再用佢......痴鳩撚線咩
直接歧視Asian
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞