【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
元朗間黃店好似都蟹左貨,對上一次高達模形
所以我地係東亞病夫呀我唔明點解要有其他case no. , 我唔可以做第一個退錢既人而家唔係要睇其他人有冇退,而家係我要你退比我,我唔理其他人有冇得退。我受你冒犯,我就要你道歉,你同唔同其他人道歉係你既事
而家d打手講既野通常係比無玩過既人睇
因為真fans/玩過第一集既已經洗唔郁
你未玩過想買我係唔會阻止你
但你玩完第二集就玩埋第一集,咁應該唔會無心機玩第二集先
唔係黑人就無人權
Wow
咁你不如玩番第一集,然後當完左就算
點解要玩呢一集? 好奇?
外國play store係咪都係email 佢退?呢邊啲人做野好慢
等收二手吧
我買左都未到落去
玩都哂自己時間喎
因為見啲評測話呢一集啲畫面同遊戲性都好出色,睇吓如果我冇第一集劇情上嘅認識、有冇睇過副總裁嘅on9言論俾佢激鳩親,會唔會係一隻好驚
我對上FF7果次買錯日文版
打上去香港客服直接講買錯version,佢即刻退番錢落張credit卡度
前提係你冇開過Game
你冇玩過一代根本唔會明角色之間嘅互動
同埋二代係有勁多片段式回憶
冇玩過一代應該會睇到一舊雲咁
所以隻game幾矛盾
明明係fans向
但係劇情上冇一樣fans想要
好彩呢排忙未得閒入手,估唔到naughty dog都衰
明哂,咁應該唔會試
唔好試呀,屎唔洗試都知難食啦
咁樣搞到佢以後都唔開發呢類game
好鍾意佢個探索 執到d遺書好鍾意睇
已經準備殺死殺父仇人
最後關頭都可以放過 我真係屌你老母
你係咪唔識咩叫憲法sor, 香港人根本冇憲法
開頭係威係勢 個個勸佢唔好
到最後關頭原來係 冤冤相報何時了
就算唔計一代
JOEL or咁講 一個係末日幸存落黎 生活左好多年既人
會唔會 企係一班啱啱認識 有武器既人中間啊
仲要有自己基地 基地有戰鬥能力
竟然係跟個啱啱認識既人走 而唔係帶人返自己地頭?

然後隻GAME話比你聽 你控制既角色(ELLIE) 全程係咁追殺一條友 殺撚曬佢身邊既人
去到最尾要殺埋佢既時候 竟然放走佢 你要學識寬恕
仲要係自己已經比對方整斷兩隻手指 對方咩事都無

有無第1代都好 2代既邏輯都係有問題
其實真係唔知玩嚟做乜
Joel死唯一嘅意義就畀the last of us 出2
主題係復仇
但都最後玩復仇嗰兩條友都冇死到
反而係佢地身邊嘅人都死晒
Ellie最後仲要咩都冇晒
仇又冇報、老婆又帶埋個仔走左、仲要斷埋兩隻手指
同Joel最後嘅連繫都冇埋
真係嬲撚到我呢
講起勸 tommy又係比NEIL寫臭曬
TOMMY會自我介紹都已經ON9
後面迫ELLIE去報仇又係CLS

隻GAME根本無一個 男性角色有好下場
唔係人設崩壞 就死撚左 OR兩樣加埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞