【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
擺明笑鳩你哋d亞洲廢柴死忠
我都想唔洗用佢
但起馬一半以上嘅劇情都係用佢
仲要用佢多過Ellie都唔知係咩玩法
其實我當好朋友間普通講下笑,睇完都冇hard feeling
但係呢隻game打住sjw lgbt平等既旗號
夠膽講呢d Asian「笑話」
我就唔信佢夠膽將Asian轉做Black,又同人解釋只係「笑話」
因為呢隻game,搞到好燥

講哂理由,佢都仲可以幫sony護航

你有金執咩,屌你老味
你需要有cut有線既毅力
睇人po 貼吧果d全部支那仔都有屌tlou2
好嬲,應該係同一條女客服

成功退到既,唔該比個交易編號出黎,

我想同佢地對質
直接國際線屌鳩佢啦
咁由佢算
廢事嘥咁多時間係隻垃圾game身上
幾百蚊當跌咗
勁多打手
2020年都仲可以出到d咁令消費者討厭既遊戲
真d非常佩服鬼佬
係咪認為「自由創作」就可以唔洗向消費者負責
以為點都有好多傻鳩埋單 而家佢哋擺明歧視你
如果你冇打開機可以咁唸
如果有Iron man4
Iron man冇啦啦比條成身肌肉既女人殺左 然後開波就要你代入以第一人稱視角去睇個條女做緊乜 仲要到最後要Spider-Man唔比殺個條女幫iron man 報仇 冇啦啦放過佢
然後d員工被人當係狗咁係咁OT嬲到leak個劇情
你會唔會收貨
而最有問題係成班你睇開既影評家話係神作 呃鳩你地話唔同leak出黎既一樣
然後迪士尼屌鳩你班人唔識野 唔尊重女性
做生意有賺有蝕

盡下社會責任,改善下遊戲界風氣
好人一生平安
而家真係明白點解之前個員工會劇透,明明第一集咁成功,角色塑造真係有血有肉,點知今集變咗垃圾出嚟分分鐘之前delay,就係改咗大部份劇情,明明好早期trailer已經見到Joel未死
其實係
啲modeling仲喺度
反正都出咗個假既trailer
宜家要produce番原本個劇本其實唔會貴好多
起碼個朵唔會臭先
冇可能
Neil咁鬼硬頸
淨係之前叫人有問題就唔好買
已經可以睇得出呢條友嘅性格
係寧願搞死個ip都唔肯聽人講
如果冇玩過第一集,會唔會比較容易啲接受到第二集嘅劇情?
全民退貨
會仲衰
醒呀屌

唔洗比隻game強姦
呢單野已經冇得救
就當佢全面回收再出過,都會俾人喪屌佢原版劇情為噁心而噁心
加埋Neil Twitter公關災難,D火燒到左膠都割席
已經番唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞