【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
情願老土到一路打打打
最後好似walking dead咁
Joel被感染,要求ellie 親手殺自己
好過而家垃圾一樣
6.為咗挽救銷量仲要整假trailer
欺詐玩家
唔好講隻game 點差住,講吓點退款好唔好呀?
有冇人識?
唔好
https://ngabbs.com/read.php?tid=22257322&rand=811

依家好似統一左,一律唔退
西game何其多
三國8都好西
我對故事理解有少少唔同 劇情係最後一幕嘅回憶有講述返四年前火營醫院嘅事 Ellie想畀機會Joel解釋點解要咁做 因為係兩年前佢自己已經查清楚 Joel當時無選擇去解釋 直接回應返Ellie話 如果翻返去四年前 佢會作出同一樣嘅選擇 因為出於對Ellie嘅愛 唔想Ellie從此離開佢 唔想再經歷多次失去至親嘅痛 之後Ellie意會到Joel點解要咁做 所以同Joel講 我唔認同你嘅決定 但我會試著原諒你 所以係戲院Ellie同Abby講 請你放過其他人 Joel當初係因為救佢先咁做 所以Joel唔係父權主義 如果父權主義 Joel唔會講呢番說話 直接同Ellie講你唔可以犧牲自己先叫父權主義 但人一定會有私心 唔可能個個都咁大愛 為咗拯救世界而犧牲自己嘅至親
Digital content that you have started downloading, streaming and in-game consumables that have been delivered, are not eligible for a refund unless the content is faulty.

其實policy就咁寫既
我正話打左去香港PS 個熱線,退左款喇
屌,成個post 都冇教人退款
巴打直接出去開個po 講解下好過啦
咁你又有咩金手指密語分享
唔開喇。不過退款真係幾撚煩,佢要問你好多野,問晒你d 交易記錄,之前仲買過乜,點解要退。不過總算俾我退到。
記得搵個好理由話退,唔好講隻game 有幾垃圾,唔好講你唔鐘意隻game , 佢地唔會受理。
巴打買左冇DOWNLOAD過嗎?
唔玩又點知咁垃圾?
冇,完全未掂過
chur
無 download 過 係條款係可以退...
依家係有人玩過都退到先話搵人教
一般啦
改弱咗把弓
加啲爆炸箭哩啲正常唔會可能出現既武器

Clicker都變傻仔勁易殺

係人會一pair pair咁巡難咗啲
有無人試吓用商品說明條例?
Quote番啲條例同假宣傳片比佢
我望過吓宣傳品都包係條例入面

利申:無買+非法律jj
三無8閪極都起碼都仲係一隻game
呢隻直程係一舊屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞