【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
奶奶奶
佢一係學其他人咁 玩冷處理啦
邊撚個做公關啊
呢啲時勢最撚忌就係 解釋但唔道歉
佢仲要唔係當事人出黎
係都條撚樣本人出嚟道歉喇
其實分分鐘件事係咁:
老細:嗱,呢隻tlou2 廠商到左貨,今晚要ot打爆佢聽日出稿,要快過其他媒體
打手:(玩左一個鐘) 屌,咪又係個d野,係畫面好睇左d咁囉,3A 大作實冇死嫁啦,動筆

點知遊戲發展原來係一舊屎咪出哂事
講真如果個劇本用番韓劇劇情都冇咁嬲
求其話joel中左不幸蘑茹病
ellie 為左救joel犧牲自己研發疫苗
最後joel攬撚住ellie 喊
LICE來斯都應該係咁上下,所以先UP得出劇透都是假的,假的,全都是假的!
屌返你老母
根本點撚樣求其寫都羸
台仔團結起上黎 幾撚恐怖
今次巴哈含得撚
"我是巴哈姆特電玩瘋的編輯阿豪,很榮幸能夠獲得SONY和頑皮狗的邀請"

你仆街喇巴哈仲想講"巴哈姆特並沒有接受此款遊戲的內容置入"
佢條片好似係話全台灣得6個媒體有得試玩先?
條撚屌一開始自己有份應該好撚開心
又唔諗下點解 其他台灣YOUTUBER 唔接呢單野
即係冇收錢出片,如果有收錢出片,一直以黎都係會有收錢合作標籤咁話

事發係其中一個編輯,收到先行版,響度話劇透內容同正式版唔同,即係樓上張圖

跟住正式版出左,d人返巴哈屌,條友仲以編輯ac同班友開火,家陣巴哈跪,條友祭棋

其實我信巴哈冇收錢

一隻咁既大作,收到先行版,對好多編輯仔,kol黎講都係安娜黎,憑呢份安娜已經夠佢地出哂水,冇保留咁撐,因為如果過到骨,好壞參半都好,俾人屌完人氣只會升,又立左投名狀,他日大作先行版,廣告滾滾來,但見到好多kol因為呢隻野賭輸左仆哂街,始終前作名氣太勁
慌不擇路,口不擇言,呢隻鑊太甘背不起
未夠,仲差個連尼住同望遠起一個新forum
巴哈規模太大 有d難
巴哈姆特:啊豪獲得SONY和頑皮狗的邀請 關我巴哈姆特咩事

SONY同ND邀請巴哈姆特玩
但巴哈姆特就沒有接受遊戲的內容置入
sony,ND: am i a joke to you?
連登點黎?
呢樣真 以後知邊個講人話
無話規模太大 唔好睇少台仔顛起上黎
巴哈大過連登好多,仲有實體業務
可以話係華人acg界既tvb,太多人依賴緊佢d服務

就算佢死頂唔跪,三兩次都唔死得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞