【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
入到間房仔 班人關哂門 Q哂手 個氣氛唔對路
仲要自我介紹自己 唔講全名可能都無事

根本殺曬其他人 放過個目標 就ON9
屌我知啦 我睇戈幾個係開左咩精選留言
即係經過佢地揀過 難怪我見到0負皮啦屌

係我無睇清 衰左添
唔講都肯定有事
救猩猩嗰陣已經自爆左
只係正常唔會冒着生命危險救猩猩
同埋唔會咁on9跟個三唔識七嘅人返基地
講起呢到 ABBY都唔知已經殺撚左幾多人啦
邊有可能一係到JOEL 呢個名即開槍啊
喂 對方啱啱先救過你條命咋
你話就算對方真係要搵既人 都會遲疑下啦
更唔好講根本都未肯定

NEIL好意思講 叫玩家唔好當ABBY係奸角?
即係sony話流出片係假,但其實同隻正式game嘅內容一樣

反而係予告片fake人
唔講以為名=DNA
完全無諗過有人叫一樣名既可能 就直接射鳩自己個救命恩人
叫我同情ABBY? 叫佢仆街死啦

Exactly
唔明點串
00後
兩間野有關係?
唔熟
同fb 一樣
前日naughty dog 出父親節個post
頭幾個comments都係幾百個likes讚隻game幾好玩
碌落d先有人講真話,但得幾十個likes,comment又被左膠屌
以前no man buy好似都認衰過一次
玩家:😦😦😦
你當ND係SONY條靚就係了
TLOU2 係第一方遊戲黎
無估錯既話 本身應該係PS5護航遊戲 但比劇透迫左出黎
窮不過三代
M$出XBOX ONE既時候 禁止玩家玩二手遊戲
所以SONY就出呢條片 話比大家聽 大家可以隨便玩二手遊戲

當年M$ 係柒到仆街
所以今次M$或成最大贏家
咁余國荔又乜水
噤又諗多左
始終對PS有情意結
至少我係
建議睇埋nga/b站

啲人屌到傻 留言又好笑

兒隻垃圾驚基本上全世界都屌緊
驚唔驚隻SSD 根本無咁快啊
驚唔驚戰神 GG俠 比SJW玩死啊
SONY:我地隻隻GAME都10分神作哦~

睇SONY公關點玩啦 PS5首發就無咩問題架啦 係後面啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞