【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
依家係個個屌緊你唔做功課就留一句唔撚明我地點解要屌game
明明遊戲台10幾個post係咁屌game 仲開撚埋討論區話 fake trailer
你都可以唔明 咁同你講都晒氣啦
行撚開啦打手
上面 seach 都大把post 講呢隻game有幾撚差
依家 d 打手咁撚低質既?
上頭係咪比唔夠錢
有冇人成功退錢?
你追撚曬20頁 可以唔明發生咩事?
你對呢件事上心到 10個月都無留言 要突登為呢單野留言
咁撚上心 但出面啲POST又唔睇?

打手 比啲邏輯黎啦
我都話我嗰條係問題
就係我自己本身冇睇晒 然後追po但唔get你哋講嘅唔好先留言
就係咁
我睇得明使鬼問你哋啊
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1592553249.A.3E4.html
餵埋你食 ok?
seach 都大把post 講呢隻game有幾撚差
依家 d 打手咁撚低質既?
上頭係咪比唔夠錢
打手嚟講都算低質
可能比唔夠錢
之前有巴打寫左個火影比喻

Red Dead Redemption: 中途插入Dutch同Micah做愛, 然後Authur死後, John報仇期間突然原諒Micah
第 1 頁
LV99史萊姆
• 2d
人中之龍: 春日一番開頭殺死咗桐生一馬,遙同真島去報仇,結果遙畀人斬斷手指照顧唔到遙人,真島變殘廢做唔到黑道,春日一番完全冇事

刺客教條: Daniel Cross喺2開頭殺咗Desmond,Shawn同Rebecca去報仇,結果Rebecca畀Daniel用伊甸蘋果強迫斬斷兩隻手指,Shawn變殘廢做唔到IT狗

生化危機: 黑警局長一開始就射撚死咗Leon同Claire ,Chris同Jill去報仇,結果Chris畀黑警射到殘廢,Jill畀殭屍咬斷隻腳等死

莎木: 2開頭藍帝整沉咗芭月涼隻船,桃李少同陳貴章去報仇,結果桃李少同陳貴章都畀人打死,但由於塊鏡冇咗所以藍帝放棄

看門狗: Blume喺2一開頭整死咗艾登,Dedsec去報仇結果畀Blume打殘,最後一係加入Blume一係死

盜墓者蘿拉: 蘿拉一開場就畀啲二打六射撚死咗,佢啲同伴去報仇,結果畀反派殺死晒,反派全身而退得到寶物

GTA: Niko一開頭就畀兩個黑人鏈車嗰陣撞撚死咗,Tony同Johnny去報仇結果死晒,三條友和平收場

Metal Gear: Snake一開頭就畀人發現射死,同伴去報仇結果畀Metal Gear踩死晒

Red Dead Redemption: Arthur一開場就死咗,跟住成個幫派冇咗Arthur而走火入魔,連John都死埋

Call Of Duty/Battlefield/Medal of Honor: 主角一開波就畀流彈射死,結果反派成功支配世界,嗰啲咩Captain Price 都要幫反派奶鞋

Fallout: 主角一開場就畀輻射蟑螂殺咗,結果婆羅門啲人死撚晒

God Of War: 戰神一開頭就畀反派打死,Boy去報仇,就嚟成功嗰陣放棄,結果失去戰鬥能力

我仲有好多,依家先發現寫負分劇本係咁易
BlazeIt
• 2d
兒燈仔
LV99史萊姆
引用 #2

LV99史萊姆

慕容恪
• 2d
Red Dead Redemption: 中途插入Dutch同Micah做愛, 然後Authur死後, John報仇期間突然原諒Micah
LV99史萊姆
引用 #5

過期利賓納
• 2d
Gta 5 用返Trevor 殺 Johnny
Niko去報仇 之後俾人打斷腳
LV99史萊姆
引用 #7

床上的U兒
• 2d
刺客教條唔只咁 , 會有隕石撞地球大洗牌
九龍城周慕雲
• 2d
Gta 5 用返Trevor 殺 Johnny
Niko去報仇 之後俾人打斷腳
呢個idea ok
幾有黑幫仇殺feel
LV99史萊姆
• 2d
刺客教條唔只咁 , 會有隕石撞地球大洗牌

RW
• 2d
應該咁
火影新世代,

一個唔知邊走走出黎既人話自已係曉既某人既仔, 出黎一下子就打到嗚人殘廢, 先X後殺仲要割埋日向個頭, 捉走埋個妹
睇到一切既博人立心報仇, 但係嗚人殘廢後性情大變叫個仔唔好走, 博人點都要去, 嗚人就趕佢出村仲斷埋父子關係

博人千辛萬苦搵到凶手, 發現個妹已經被人用黎祭天, 為報仇殺人全家, 但係途中連沙拉為幫佢而死埋, 去到最後個凶手同人打, 打贏後心諗其實殺咗佢老母同妹都唔會返黎, 就放走咗凶手

最後幾格係半殘廢既博人返到木葉但係嗚人唔放佢入村

咁搞一定神作
唔洗理條撚樣喇
扮晒野
咁多post有埋懶人包睇 喂到埋口
仲唔明仲get唔到唔係弱智就係扮撚晒野喇
錯 係打手
一係就無撚腦
啱啊 上心到10個月黎 第一次留言
但又唔會睇POST 喎

真係差到呢 係咪夜晚錢少啲
ND仲可以點生存
UC & TLOU 都俾佢自己整死
無貨賣喇執柒左佢啦
順境時完全無危機意識
專同玩家作對扮高深
食屎啦
copy 得唔好,之前有巴打寫左火影比喻

應該咁
火影新世代,

一個唔知邊走走出黎既人話自已係曉既某人既仔, 出黎一下子就打到嗚人殘廢, 先X後殺仲要割埋日向個頭, 捉走埋個妹
睇到一切既博人立心報仇, 但係嗚人殘廢後性情大變叫個仔唔好走, 博人點都要去, 嗚人就趕佢出村仲斷埋父子關係

博人千辛萬苦搵到凶手, 發現個妹已經被人用黎祭天, 為報仇殺人全家, 但係途中連沙拉為幫佢而死埋, 去到最後個凶手同人打, 打贏後心諗其實殺咗佢老母同妹都唔會返黎, 就放走咗凶手

最後幾格係半殘廢既博人返到木葉但係嗚人唔放佢入村

咁搞一定神作

NEIL:玩家唔開心 我就開心
This game is like when you play HITMAN and you try to kill a target. You eliminate every single NPC that stands in your way, and when you actually reached the target, you had a flashback of your mission, gave up, let the target go, and called it a day. Dumbass ending written by dumbass writers who f*cked up a game with so many potentials.

this game is like if john wick forgave the guys who shot his dog. LMAO

淨係呢單野已經好火滾
仲要有呢啲撚樣衝出嚟柒
扮晒問問題但其實有晒立場好低質
職業操守
退啦,屌
咁撚囂張串玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞