【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
成件事根本戇鳩
為左討好一啲唔會買隻game黎玩嘅女拳同左膠 將真玩家當做百痴
你問下連登果件月野兔兔有冇買返隻黎支持下
睇撚死班垃圾連ps4都冇啦
話說Anthem之後點
係咪已經謝撚哂
由gamergate開始就不停講gamer 係極右份子
搞隻REMAKE LA
Noted with thanks
一定要推到佢收皮
而家睇戲已經套套都政治正確
唔想打機都係咁
我屌你老母個老母tim呀 傻尻屌埋你老豆 屌埋你祖宗十八代
自己做出屎作,關影響其他人整game咩事
而家tlou2係創新性神作咩創新係邊?

小島就真係勇敢啦
REDO 先啱
咪買無玩又點知唔鍾意
已經開過隻game,應該無得退
你唔開過又點知佢欺詐宣傳

https://www.youtube.com/watch?v=j5WizPkPpOE
一睇就知你係油頭毒撚啦
唔中意唔好買唔係問題 問題係買左貨不對版
佢放joel條trailer果時,我當時仲以為係dina比人捉左,ellie要去救佢跟住joel黎幫手
本身劇情應該係咁 之後就改到依家咁樣
仲有其他貨仔呀?傻尻,咩一睇就知呀,你見到呀?無就返去你老母個臭HI度訓啦,講完 再覆埋D on9野就狙擊你,屌你老尾
所以咪俾人以為佢係仔囉
懶過西又唔爬文做申手狗
屌下你就發晒癲
你條死毒撚真係無得救
你快啲狙擊我啦
我又唔撚痛既
曬鳩你時間咋傻鳩
如果FFVII remake part II 魔改到好似the last of us part II咁我一定反面
我覺得好幾個位稍為改動少少可以好好多

-Joel唔需要有救Abby嘅一幕
-Ellie同Dina唔使太露骨
-戲院嘅對決應該要畀玩家用返Ellie(即使要Ellie輸)
-同Jesse嘅gag唔使講咩A唔Asian 直接話唔鍾意男人就得
-聖塔芭芭嗰段又係唔知做乜 唔需要Abby畀人虐待年半 係Abby被捉嗰刻Ellie趕到救咗佢 再進行最後對決比較好 宜家擺明要你勝之不武 唔可以動殺機去殺Abby
你咁樣唔算改動少少
係好多都要改
淨係第1點已經變左大執劇本
唉, 打左去問, Download過都唔比, ON撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞