【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
冇可能,喬爾夫球好早就有得玩
雷曼夠大啦,未又係破產
中共仲大啦,咁你又期望支爆
連登整個連登瘋俾人追番先啦
講緊起個代替品喎

香港有viutv tvb都未收皮啦
未有替代品啊

佢有大半人口都係app game 撚,有3分1acg撚
console界既事佢地可以漠不關心
我都覺得Naughty Dog咁講係唔啱 根本同流出嘅完全一樣 不過未係最後結局咁解 同埋重遇返Jesse嗰幕 Ellie幻想嗰隻熟悉嘅手係Joel 幻想呢幕Trailer係有 但實質剪走咗係咩事… 畀假希望玩家Joel唔使死
chang7197 (冷兔包子)
#8 2020-06-24 16:44:13
所以現在阿豪當球了對吧?

Abby喺trailer根本係路人甲添啦,你想象一下冇leak的話,全部人都滿懷希望咁開隻game,跟住要用一件sm Joel嘅大山婆十粒鐘,仲要去同ellie決鬥係咩感受
係台灣叫啊豪既出街要小心了
啊豪:我係啊豪
你地聽過我個名
做咩啊你地 我唔鍾意玩GOLF架
neil:驚不驚喜 意不意外
source?
Neil:suprise!🤡
我都覺得好Sad 係咁整死Abby洩憤 不過Neil佢自己實質有冇了解自己團隊寫嘅故事 劇情裡面 Mel鬧Abby你根本係人渣 救Lev兩姊妹係偽善 係你對自己嘅惡行補償 之後Abby喊 即使Neil話Abby唔係奸角 佢都係一個自私自利嘅人
打左電話唔俾退,因為下載左,問題係預購根本有部分係設定左自動下載,然後發現中伏未開過驚都唔俾退
收撚左錢又同你講咩
其實冇收錢我都可能信
但冇利益就冇可能,巴哈賣實體版,實大手入貨,唔通唱衰咩,幾十萬蟹貨都幾甘下
明知隻game柒爆仲大手入貨就自己攞嚟衰啦
係收到game之前已經落哂訂,騎虎難下
Reddit有post講日本一手碟由7500yen減到5980
Marvel 啲戲你咪又係仆住入去睇
一樣係假trailer 一樣會出黎話人地劇透啲野係假😂
巴哈之前講埋啲咁嘅野
而家是旦搵一個人出嚟
定係諗住割一個就算
呢單野擺明管理都有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞