【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
真係唔比既直接講:覺得自己因為係asian被冒犯必殺理由
所以無5
簽合約唔會太過法律條文同憲法㗎喎
你估係香港咩
好多人屌到爆WOR
支那仔直情追住啲出名嘅網媒屌佢哋收錢出好評
佢哋撚有得玩咩 全部扮玩咋嘛
支那人唔識講真話
再唔係轉埋簡體
Nmsl
收100
老老豆豆
大陸人屌隻game 同game 媒大力過香港好多
屌到反哂艇都睇唔到?
至少依打1分既人 係正常少少
爆左機仲有冇得退?
本身一路已經忍住唔del game
希望最後可以殺左個大猩猩
點知最後又搞成咁
諗返轉頭都覺得嘥晒啲時間
玩家其實反嘅居多,但痴線佬索粉護航嘅都唔少
媒體買通嘅情況比歐美有過之而無不及
到依家仍然有一班資深媒體同編輯死撐緊
可以話Sony入鄉隨俗學得非常通透
Sigma 打手出黎介紹大家睇色麻新片
就係講Tlou
假宣傳片惡意誤導玩家購買
成功退到不如講下點退啦..
教埋大家點退對大家都好
你肯定?可能下隻就係
試下囉,攞返四百蚊食餐好消下氣都好
Naughty Dog詐騙預告片 及 遊戲媒體假評分 欺騙玩家集中討論區(1)
https://lih.kg/ayBdnsU
有懶人包
虛假廣告
疑遊戲公司內部太閪e.g. OT, 高層亂9咁指指點
內部員工突登流出劇情
(新人上位,舊員工走晒)
事後公司買通各大媒體同請人洗板話冇咁嘅事
(幾乎各大媒體e.g. IGN 都係10/10)
遊戲一出證實流出劇情
(玩家評分跌到最低3/10, 依家升番係刪左比0分嘅comments, 依家評分低分不停loading)
劇情同餵你食屎冇分別 (世界各地玩家都屌7ND)
玩家向ND反映 個副總裁串9玩家
話唔鐘意同性戀, 變性人, 黑人, 女人可以唔好玩隻game 叫人收皮
事後d人話佢搵人做擋箭牌
網上唔少人包括(同性戀, 變性人, 黑人, 女人)公開屌9佢
IGN有個閪女人話唔鐘依隻game嘅sex scene都係處男

TLDR: 左膠,政治正確, SJW, 當玩家on9, 公司內部鬥爭, 利益輸送
退款生還者
但係個訪問呃人
所以開POST 追撚住黎屌
好彩冇訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞