【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
呢d係焗跟
未出之前
台灣係索島,nd係神,tlou2係sony超必,預訂爆哂
根本冇道理唔大手入貨

所以話一間媒體如果有賣game,評論根本唔駛睇,實係企響game廠果邊,隻隻都係神作
澳洲amazon

全世界都聞到濃味
打手死開啦 重覆咗幾多次啊 marvel有無試過將一個佔咗一半時間嘅角色收埋唔出係trailer?有無試過係trailer 將一個場景裡面原本存在嘅A角色剪做B角色 仲要B角色實際上係嗰個場景之前已經死咗?有無試過公開咁講大話呃人話人地劇透內容假 自己trailer真 但實際係調返轉啊?仲有 marvel個劇本有無好似tlou2咁唔合理同垃圾啊?仲衝出嚟死撐
想玩下既 想無任何偏見下體驗下既
收二手好啦
唔好買一手比垃圾Naugthy Dog賺
Marvel啲戲無呢隻game咁撚垃圾喎
繼續兜😂
即係預告 thanos 跪係度,成班英雄出晒絕招,入到場發現啲英雄唔鳩殺佢,寬恕佢一樣
緊係要響預告見到loki同thor一齊去拎reality stone,之後...

黎料
牆外嘅屎佢哋特別鍾意
https://youtu.be/aeSKhds86Zw

Ok喎,鬼佬眼光會覺得sexy
真人同game都好似樣,game塊臉既輪廓仲要冇咁闊
comment 都千幾人俾like話佢hot as fuck
見人見智啦
nga果面一樣屌到仆街喎

The last of us to refund
冇收錢唔出奇啦,你出文寫衰佢隻GAME,下次出PS5 唔撚使諗早3個禮拜收到機做測試,人哋就發售日同日出測試文,你就排隊買機啦
其實就咁睇係可以報海關話佢違反商品說明條例
故事悶你去玩番2就明差好遠
Multiplayer 太複雜搞到無咩人玩
4無乜深刻場境
d角色性格同行動有d怪
劇情有某d位都唔合理

不過都算係好game黎
要大大力屌佢
好多大陸人玩完都退到

扮大陸人都應該成功率大好多
其實我一直唔明點解要set個軍閥迫搵寶藏係佢阿哥虛構出黎
成單野係真既話個故事唔係更有緊張感咩
要求解散Naughty Dog

Neil剪JJ
有無機會挑戰New Gundam Breaker
玩曬仲有冇得退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞