【討論】索尼疑已為《最後生還者2》開通無理由退款通道

844 回覆
378 Like 5 Dislike
香港PSN 得唔得先?
其實左唔左翼係呢隻game黎講真係唔係主要問題
detroit:become human勁多左膠野
但隻game超好評同好賣
醒目仔
Psn過幾個月就半價
再過幾個月就免費
D打手仲拎銷量打飛機
個結局先係最令人作嘔最後原諒者我DLLM
就算之後插返幾段回憶當比糖玩家食,跟本唔會有心情玩落去
https://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA
當年SONY串爆M$

今年M$ 會點玩呢
係咪Ellie 同Jesse 對話嗰part?
都唔係好似 係直頭擺明歧視
你試下將game入面嗰句由asian換做black就知
根據白左嘅標準肯定係歧視
銷量高明明就係=受騙者多
咁都可以打飛機..
打手:喂喂喂 你睇下佢呃左幾撚多人 幾撚勁啊
見到有啲打手上一個回覆話多人屌唔代表隻驚垃圾 下一個回覆就攞銷量高打飛機
實體版可以點退?
你睇RDR2 可以打女權撚幾多人like就知
又黎搞啲咁嘅野

前年 Battefield5 班制作人無撚啦啦將黑人女權硬塞入二戰背景
玩家不滿之後 又係屌番玩家轉頭話岐視 仲話唔鐘意就唔好買
結果銷量真係仆直
仲要用自己模組去吐joel口水
有幾憎上一代個寫手
Battefield5係直接叫無撚買
TLOU2 係扮無事 呃你買
真係一單仆街過一單
9年前條款已經逼玩家放棄集體訴訟權
依家係咪仲係咁就唔知喇
https://ithome.com.tw/node/69805
其實簡單啲諗,唔需要將現實啲野套落遊戲到,現實仲玩唔夠入到game都仲要見到?

平時已經無乜女,入game j下女都得掛,整隻大山婆俾我玩?無撚野呀!
明知係爛左都要衝去買個班 有得退好快D退
起碼你有得簡
Detroit 起碼有得揀做勇武定做左膠,但 last of us part 2 呢隻糞 game 就迫你做左膠,仲要迫你玩 Abby 條線,屌你睇住佢隊冧 Joel 點會有心情去睇佢條線呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞