『薪火post』BNO 續期資訊(85) HMPO簽收後拾肆個工作天內更新

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
睇頂置
問下姐知就唔洗問啦
睇到了 自膠
Hong Kong Watch 眾籌捐咗錢未?

捐咗先好問問題呀 我願意答哂所有罰抄級問題,唔該捐錢

https://www.justgiving.com/campaign/hongkongwatch2020
你意思係副簽?
唔使
有啲已經無答,希巴份doc更新咗好多了!

睇置頂睇doc
咁連唯一有pex no文件都無!唔緊要啦,有舊護照一過機都應該搵到你檔案嘅。
14日內update收唔收到
3,4,5號應該會轉status啦
差1,2日等下先囉
望就咁望啦,Anyway, thx
Same as you (signed on 3 Jun 8am) , tonight just received sms about "document received"
Hong Kong Watch 眾籌捐咗錢未?

捐咗先好問問題呀 我願意答哂所有罰抄級問題,唔該捐錢

https://www.justgiving.com/campaign/hongkongwatch2020

睇#1
其實簽收既人會唔會只係Mail room既staff
公開嘅秘密嚟㗎啦
有無人用Skynet寄
9號寄,15號寄到,等緊14日確認
頭先收到sms話仲未收到文件有d淆
push 金已課
咁夠疆用呢間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞