【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
做完
但嗰班話香港人嘅左膠實又睇唔到聽唔到
同台灣大s小s一鳩樣
台灣畀人欺壓嗰陣就乜都睇唔到 台灣禁口罩出口支那就即刻話呢個世界要多啲愛
咁咪借BLM反警暴囉
我明點撚解
間美國pr公司會縮
兩邊要票做嘢啫
但係真心唔明點解兒登仔覺得民主黨想打共和黨打到輸咗世界一哥嘅地位
睇左好耐,感覺其實民主黨既支持者其實係狗共的fans。

不如全力支持共和黨就算。
不如你用下眼睇清楚我個Post先
三大目的冇一個係黑人平權
個經過大致係咁
有人搞,喺FB Group講咗警甴話OK,但要5組8個人咁樣參加
但因為已經有幾百人話去,千幾人interested,有人問搞手有冇同警甴攞不反,話而家香港搞集會咁危險,本地人特別高危,希望字面上有啲保障
搞手引返警甴講法、認為唔關香港政治事嘅活動就安全,同時試圖spin質疑做為難佢
跟住有左翼手足將啲人質疑同搞手話人、del po嘅經過直播去twitter
搞手就覺得大家有心刁難佢cancel咗,大致係咁 (結果周末有個細規模啲嘅美領示威,長毛有去嗰個,但同呢件事無關
放心啦 警察點做 嗰班左膠都一定睇唔到
無得救 佢地已經比人標籤做Hong Kong Troll
頂多補飛解釋+溝淡佢地的影響力
點知係不聞不問呀
之前直接話我哋係白人至上 戀殖主意啦
咁叫咩做BLM protest
其實反警暴咪反警暴,點解要咁曲折咁用blm黎反警暴
其實peter攞料一早block咗 佢full time返緊工 你就係用私人時間覆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞