【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
阿差宜家同支共響印支邊境對峙緊但個唔知乜乜progressive既左膠組織就叫beijingjoe唔好學侵咁對支那強硬要協商溝通屌樓主老母, 宜家connect 阿差仲好過connect班hypocritical既白左
左膠唔俾講
即係好多五毛同狗入黎屌樓主
佢哋話模糊咗焦點呀嘛
屌佢老母查實就係班仆街偽君子用blm騎劫咗anti police brutality呢個焦點
至憎呢D屌票撚
唔反對但唔支持
本身香港無racism, 對黑白人都一樣 所以我覺得冇再幫佢地lives matter既必要 反警暴就話姐
同埋啲外國左膠本身鳩到極致 做咩都會比佢地屌
真 衰啲講句白左鳩憑咩叫香港人support
自己都未顧掂,搞咩BLM
pepe USA都有負面解讀
係咪都唔好用
再講 出面幫親香港人既大部分都係白人或者華人 黑人幫左啲咩
個黑人占屎仲屌啲隊友叫佢咪出聲
Push
搞你個閪呀
搞啦好嗎
是咪玩嘢
樓主搞blm係想connect美國左膠
你話all lives matter點connect佢地
樓豬清醒啲好唔好
依家唔比人遊行嗰個個死差佬喎
普通人有咩能力阻到其他人搞遊行,唔比你搞遊行
你鐘意搞就搞
普通人屌下你就唔搞,係你自己無決心,無動力去搞
你自己肯去做,動員到同理念嘅人,幾十個幾百個都可以遊行到
當然最後差佬都係唔會批比你
但唔好賴人,連登講幾個post 幾十個post 可以點阻到你自主行動
屌你係咪on9
而家係黑人死左
成隊調文職/革埋
殺人果人仲要告埋老謀

之前差佬殺黑人又唔會爆
而家選舉近了就整單BLM
真係好巧合呀屌
香港都有南亞人被壓頸死 香港都搞個反警暴遊行(南亞人的命都是命)
和你sing都無人啦,仲話搞呢樣果句,曬鳩氣,聽日準時番工好過啦
佢哋搞返幾十場支持香港嘅遊行示威先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞