【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
向全世界揭露中共嘅虛偽仲唔夠???

到時全世界頭條「Hong Kong Police Bans Black Lives Matter March」
其實個問題唔係做唔做
係我哋俾人屈唔畀佢去做
但亦都唔代表我哋俾人屈完之後我哋要去做
佢咁想搞咪畀佢搞返
BLM 本身就係民主黨想推翻共和既行動
唔係點解早前民主黨議員成班跪低做show
卷入兩黨之爭絕對唔係好事
而個人都認為單野關警暴問題多過黑人問題
跪頸死係上年六月都不停講緊 唔同國家都有唔同人種死
我覺得係老共特登搵人扮手足搞佢

屈香港人反BLM減低香港抗爭喺世界上嘅legitimacy

要反將老共軍,可以叫啲左膠(社民連果堆)向警察申請BLM遊行。警察唔比就大肆宣揚「Hong Kong Police Bans Black Lives Matter March」
你又知唔係?唔通你住係美國呀?
場運動係be water 冇大台
又何來有protest group 反對? R曬頭
佢想搞咪入紙申請囉 好似之前gay果次咁
我地蟻民黎姐 你要既 係皇軍既不反對喎
我覺得係老共特登搵人扮手足搞佢, 屈香港人反BLM減低香港抗爭喺世界上嘅legitimacy

要反將老共軍,可以叫啲左膠(社民連果堆)向警察申請BLM遊行。警察唔比就大肆宣揚「Hong Kong Police Bans Black Lives Matter March」
你試吓做沙盤推演

香港人唔會卷入兩黨之爭

因為遊行一定唔會批
其實佢咁有心搞,咪叫佢搞返
呢啲時候香港真係冇人想插隻腳埋去幫佢搞
我覺得澄清返民間冇人唔畀佢搞同邀請佢繼續搞就夠
有可能個黑人女人比老共收賣埋出黎做大戲,但畢竟我無證據。

香港人要反將老共軍可以叫啲左膠(社民連果堆)向警察申請BLM遊行。警察唔比就大肆宣揚「Hong Kong Police Bans Black Lives Matter March」
根本冇成本

美國共和黨都知道香港抗爭者唔會全部係右派,所以根本冇壞
社氓連內部搞小貓式抗議,唔同正式申請大遊行
咩事先
邊個屌佢ccp唔透明?無啦啦食死貓喎
社氓連同各路左膠見post請盡快向警察申請BLM大遊行
唔批就開動twitter機器
咁叫佢自己做返啦
冇咩需要自己攬上身
等陣又話人搶嚟做
係 跟本唔需要上連登搵connection
社氓連做果陣我地啲右派唔好出聲就夠
成日驚得罪共和黨,只係我地將共和黨當做共產黨果種心胸狹窄
社氓連實有人上連登,你地見字識做
係,連登仔好多都唔識玩沙盤推演制訂策略

香港搵人申請BLM大遊行根本係將老共同PoPo軍

好多連登仔成日淨係黎黎去去「唔好介入兩黨鬥爭」「人地黑人冇幫我地」呢兩句
咁你想點?
叫本土派幫你申請證明自己清白?
大家要記住
美國左膠同共匪係一派人黎
當然想攻擊香港
大家諗下點反擊
冷處理o ng ok?
宜家美國就黎又第2波肺炎同示威, 佢地唔得閒燒埋香港呢面
呢位兄台啲國際視野真係差到呢。。。
我最concern係啲左膠搞果陣,啲冇腦右翼跳出黎圍插,送材料比中共用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞