【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
black lives matter=反警暴?
樓主用開咩宇典?
點搞啊 香港依家係搞乜遊行都搞唔到 我地自己啲傷亡慘重嘅紀念日都搞唔到啊 為左個畫面送手足去死?
我就真係唔信有人阻佢搞BLM遊行
你想搞咪搞
我唔會join咁解

要解釋都係講我地邊有能力阻止佢搞咩BLM遊行
我地平民黎嫁咋
要阻都係狗阻你啦
貼條香港狗串鳩佢哋black lives matter條片比白左睇
話police controlled by CCP made fun of BLM
所以大主題係racial equality會好啲
Push
又突發
笑死
原來不反對通知書都冇
但又話班狗話跟規矩做就ok

你要搞和平示威冇不反有人唔支持緊係正常啦
講緊香港根本好撚少黑人,更加少黑人歧視問題
要拎條命同你示威?傻撚左?
又冇講班狗講既合規係乜撚野

o)而且咁你都同狗溝通好
你咪自己整個facebook event做文宣囉
又要話人地屌鳩你抹黑你,最後就搞唔到遊行
都痴孖根大部份人聽都未撚聽過呢件事
少少人屌就搞唔到,咁你就收收皮啦
又屈落我地做
r/sino
Push
有隻警甴大大聲對鏡頭講black lives matter, 不如你去connect 佢呢種認同嘅人啦
佢想搞咪搞,反正無咩人會去
Hk Blm:拆鐘樓,因為殖民地史
你搞唔搞
自己本地嘅南亞人俾狗跪死都冇人Care
冇人遊行,而家就搞BLM
仲虛偽過香港偽人#BLM
群班白左會害死你

除非你想佛系抗共
依家香港人得一個目標

思考過覺得有用先好做
我覺得申請BLM遊行冇壞

反正popo一定唔會批準
到時全世界頭條「Hong Kong Police Bans Black Lives Matter March」,將中共嘅虛偽揭露比全世界
大家要攪清楚邏輯先:申請BLM遊行 =/= BLM遊行送頭比popo
得popo唔俾搞啫,照申請等popo反對禁止,既做咗嘢又破佢哋功囉
一樣諗法
好多連登仔其實都有潔癖,唔識玩政治
民主共和角力緊 不知所鹿死誰手
而對我地無利益既野 點解要做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞