【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
咪係,啲右派都屌緊左膠好虛偽,成班新疆人入咗集中營唔出聲,死咗個黑人罪犯就暴動咁,嗱我唔係支持警暴,佢都唔應該係咁死,但明明條友因為用假鈔先俾人拉,之前仲要打劫大肚婆,e家班左膠捧到佢變黑人英雄真係over哂
宜家都搞唔到遊行
加泰係唔係又一定唔搞
黑人不停被殺,暗示黑人命賤

高叫 blm 即係話畀社會知,黑人條命其實並不賤
即刻like咗retweet咗
左膠虛偽,但係佢地羊群心理
你講兩句支持BLM,反對警暴已經有人轉呔

RETWEET呢個
https://twitter.com/mytwitsuper/status/1271442563803668482
所以有條友申請遊行就得跟住港共會幫手
我都好右
我都對於美國黑人完全冇好印象

但係而家就係要利用BLM帶番少少人氣
我就係要呢D
想睇下真係搞得成有幾多人去遊行
啲死nigga關人撚事咩
平時歧視asian就叻 宜家扮曬受害者 好撚嘔心
我地自己搞抗爭都一地雞毛 班左膠仲想叫我地幫佢聲援人地運動 對我哋又不聞不問 咁我哋仲要跪起度話好啦好啦我哋同你搞BLM遊行喇 你唔好離開我呀
班仆街真係黑心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞