【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
點止呀直情話我哋係暴徒 然後佢哋係示威者
屌佢老味睇到我眼都爆
算數啦,樓主係要死撐
班垃圾五毛用蔑稱鬧黑人都有跟風 好似屌上癮咁
唉屌饅頭雄真係無眼睇
喂 好似係港共唔批不反 用禁聚令打壓合法示威
乜網民講野影響到政府決定嘅咩
click 入去就見到小粉紅 @EileenGB1: https://twitter.com/EileenGB1?s=09

想請教有無攻略可以打twitter 上面的小粉紅?
關我地撚事
根本左膠就離地到香港發生咩事都唔知
乜鳩都懶香港人
咁撚叻唔去屌狗,走黎屌我地
根本呢班由day1就唔係同路人啦
connect黎把撚咩
左派媒體之前踢爆收左大陸錢 宜家都好難講佢地冇偏頗呢件事連登根本提都冇提過 冇樓主講都唔知 反而五毛粉紅油準時到達 真係好奇
六四結果點...支聯會拉晒
六四一樣有好多人害怕被捕而唔敢出
唔好講其他人先,佢真係要問自己,是咪有冇不反下號召遊行既準備,面對被控煽惑非法集結/暴動,講緊係坐三五十年。
香港而家就係咁,搞遊行只會係要有犧牲被捕既準備,好殘酷
應該唔係新account
政治正確都好過得罪疼嘅
個黑人搞手淨係諗自己BLM,完全唔撚諗香港人每日活係咩景況,仲聲稱自己有關注香港抗爭,懷疑佢訓咗成年

仲話搞手驚就don’t come, onl9
澄清乜鳩,啲cm全部五毛//不嬲唔中意香港抗爭
你打兩句就改變到佢地架喇咩
講到尾咪又係離地撚
612都成年
仲唔知狗係咩料,你就知佢咩料啦
其實有常識都知
香港人係connect埋少數族裔手足
香港人反警暴更加唔使講
香港場運動係跨越左右派既全民運動黎
唔係我要將BLM拉落去Trump度 而係講緊呢度嘅輿論係"撐Trump就要反BLM", period
係反智 但連登係好多人吹呢個風 你睇返舊呢一兩個星期嘅Trump就會明

我無贊成BLM 亦無話ALM有問題 只係反對喺人哋focus緊BLM嘅時候衝出嚟講ALM 改變唔到輿論之餘令人反感 即使係啱嘅嘢 喺唔啱嘅時候講只會有害無益 弄巧反拙

BLM俾極左騎刧係事實 但本質上係bipartisan support+道德高地 唔一定要撐佢 但反佢就死撚緊 exact7ly就係連登做緊嘅嘢

一開始就睇錯我講嘢 返去檢討自己閱讀能力啦
睇返 Ian groodrum 嘅自介都知咩事啦
係一個馬克思主義者黎 而留言區仲有人話
新疆集中營係西方媒體老作出黎
其實都明班友本身就紅底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞