【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
連登仔咪上網9UP
佢真係有心搞咪去入紙囉
之前加泰意見分歧到仆街又咪搞得成
我只係希望有個共識:
1. 左膠抗爭者可以主動申請BLM遊行(放心,popo一定唔批)

2. 右派唔支持,唔反對左膠申請BLM遊行。
香港搞係展示團結。人撑你,你撑返人。
係鬼呀
連登吹風一樣野
好多時出到黎變左第二樣野
送頭論果d 69 612全部吹到行
出到黎又有咁多人
所以咁咪佢自己搞返咪得
佢自己搞返就最好
維吾爾人日日俾人虐待嗰陣班死左膠係邊呀?
如果自己搞,不過搞重視南亞裔仲好
喺自己地方發生,之後有好多香港嘅南亞裔都有撐返抗爭者
BLM咪留返畀佢搞
屌 你都話入完紙申請 狗仔都唔會批
狗仔唔會批 本土派又屌what? 屌空氣呀

唯一個情況係狗仔批 而意見有分歧去唔去 呢樣野就會有人出黎屌 咁呢樣野就預左 唔同政見梗係會有呢d
結論:要搞既就自己入紙申請
好撚大陣何不食肉糜嘅味道

香港而家連遊行嘅自由都冇,為左自由而上街

之後就問做乜唔為 #乜乜乜 去上街⋯⋯

一係左膠,一係左諜

無其他
如果自己搞,不過搞重視南亞裔仲好
喺自己地方發生,之前有好多香港嘅南亞裔都有撐返抗爭者
BLM咪留返畀佢搞
最重要係右派唔支持,唔反對左膠申請BLM遊行。
我唔想一陣左膠一申請,我地啲右派本土派跳出黎圍插人地,送論述比共產黨用
我自己都係撐侵右派呀屌
一句講曬 要搞就自己入紙搞
批唔批准只係由狗仔決定 唔係我地
南亞比黑警跪頸死 就係活生生例子
人既生命價值係有分高低 你係美國人 有政治價值 死左全世界街知巷聞
但你係香港人 仲要係南亞人 死左連名都唔撚知
事實上我推演到如果左膠走去申請,實會有本土派跳出黎插左膠申請呢個動作
意見分歧美國自己都有架喇
黑人跳返出嚟叫人唔好信白左都有喇
終於佢想搞遊行就去入紙
呢d野
香港人識操作啦
Blm+反國安法 咪大機會ban
blm+紀念71/616 直接ban
blm你老母
支持美國警察槍殺黑鬼
理論上你入紙申請唔洗寫大字報 除非想做新聞
香港要搞就搞南亞裔,聲援之前俾黑警跪頸致死嗰個
原來你玩咁耐Twitter 一個美國FD都識唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞