【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
共產黨係後面幫手推
你仲踩落去
係咪玩開踩地雷
話香港有racism 果啲 我地攞番同「重慶大廈」手足發夢+懲罰佢地啲片出黎已經可以塞Q住佢地把口
申請不反對通知書,跟住狗發反對通知書,然後話比世界聽黑警禁止我地遊行幫黑人爭取權益
香港人搵美國人支持

美國人:咪撚玩啦,自己嘢都未搞掂
咁係咪順理成章,班狗唔比我地遊行咋,佢地種族歧視
話時話南亞手足呢個term,我覺得係超前過BLM,我地唔需要有一種原罪感,因為大家上過戰場,已經係戰友,係親人,大家經過革命洗禮,先可以做到真正的平權
南亞手足死左又唔見你攪
比人spin去攪BLM?
其實喺don't put all eggs in one basket嘅角度上咁樣冇錯喎
之前課金俾社民連嘅肥佬黎直情頭版吹奏trump啦
其實要捉住All lives matter呢樣野去搞 唔單止挽回國際形象 同時connect埋南亞手足
樓主貼嗰兩條係tankie圍爐嚟,無需理會
大家不如問聲所羅門 睇下佢點睇
如果大家覺得唔需要理,就唔好理
我只係想update番
你有你BLM,我有我5 demand 關你叉事,返正都係爬山
叫trump 制裁香港, 但又要support 屌trump d 左膠?
死雞撐飯蓋 撐乜鳩
個個關於美國的post都有人講all lives matter 吹風係咪弱智架
唔去connect左翼唔代表要引佢地黎屌你呀

本身我地呢期集會係好好睇睇有靚畫面,國際形象有啦,只不過popo仍然失控咁解,咁挽回d乜

南亞受害者係簡浩明出埋聲都無用,家屬唔肯公開個名 幫唔到啊

我唔擔心連登仔,我擔心cd rom真係信咗走去做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞