【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
入去問佢 點解無宣傳 根本無人知已經夠
老老柒柒 真係完全無聽過有乜鳩BLM係香港搞
班nigga 係咪出嚟做火魔先
理手足都未理掂
反警黑係最大共識 #StopPoliceBrutality
順手#NewWestBerlin #StandWithHongKong
old news is so...
Tom 個tweet已經好多人clarify啦
反警暴
+1
On9左膠
笑死 連登仔嘅edginess 終於遇到backfire
Hypocrisy at the finest
根本條路就係要咁行
我都冇講過乜野要focus黑人平權
講班左膠抹黑
唔係講緊BLM應唔應搞

雖然我覺得班左膠圍爐打嚟sai 9氣
但討論前閱讀理解係咪要好少少
樓主有心
不過你唔可以忽視連登好多人覺得要撐Trump就唔可以撐BLM 仲繼而合理化歧視黑人 喺好多post都勁嘔心 咁落去會輸埋美國陣線
前排仲勁多人喺人哋嘅BLM tweet度留言 all lives matter 點救
樓主講

反警暴呀Peter仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞