【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
學精就得 唔好幫侵侵倒米
可能係我激動咗,我唔否認有民主黨/左翼支持香港,亦認同共和黨同右翼做咗好多嘢
鬼叫我哋弱勢咩,唯有見步行步,見招拆招
唔需要插手

阻到佢遊街既只有黑警,關香港人乜事?佢入紙囉。
如果佢搞BLM遊行 咁咪比佢搞囉
我地有集會自由
但係我地自己參唔參與係我地既自由
幫民主黨造勢
同共和黨唱反調
支共真係多謝你都嚟唔切
搞閪咩,擺明係應該推番去話大眾都好撚想搞但政府以防疫/國安法為名ban晒,所以香港無任何BLM既活動,政府打壓香港人集會自由,咁就乜都唔洗做又唔洗為左BLM而送頭但係commect到佢地一齊關注香港既警暴同政府樓主你係真蠢定帶風向呢
一陣搞得成但係極少人出黎個畫面唔夠好睇
樓主又要上黎開 po 屌哂所有人老母話香港人係咪唔想贏
心水清都知香港人都隨時冇命,仲邊有精力再搞個blm呢d左膠遊行
更何況唔好話少數族裔,依家香港係連主要族群都受到嚴重威脅

姑勿論d人用咩原因屌個搞手,今時今日講緊上街前要寫遺書,佢叫人上街blm比人屌真係好合理
搞乜撚
手足悼念活動都搞唔成
死左翼又來獵巫
終極目標係要唔理咩膠都好 都要美國人支持我地
收皮啦 連登仔乜都唔識 見人做又跟住做

美國共產黨 左膠 周圍批鬥 連登仔就跟住玩

對美國 對政治 一無所知 出埋哂d傻閪橋呃細路 屌你老母
你邊個屎眼見普通美國人支持BLM?
pin呢個
呢個真
根本係警暴係殺人犯
做乜9要spin 左去BLM
班左膠真係煩撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞