【突發】你知唔知我地而家係Twitter比人抹黑緊 話唔比人搞BLM遊行

569 回覆
235 Like 200 Dislike
自己地方南亞手足都未connect到
就去connect黑人
屌妳老母臭西啦右柒
主調都未搞店
樓主你google下先啦
樓主真係屌極唔化唔知自己衰咩
無侵幫我地你而家已經係集中營喇
美帝洗L我地支持
專注幫侵就夠
班美國白左膠/民主黨fan on9㗎 碌完個twitter 佢哋係要求blm係香港喺top priority,叫手足係"riots" ,又話香港人全部都係MAGA ,仲屌過去一年香港人揾唔夠attention咩
班白左都冇撚care過香港 ,亦冇了解我哋爭取啲咩同situation又幾差
坐係有民主又安主嘅地方,屌我哋冇撚放blm係top priority ,叫人搞blm遊行係咪太貶低自己?咁撚樣都唔係racist?自己都搞唔定自己,連合法遊行都冇仲要我幫班黑人?咁佢哋有咁多資源又有冇幫過我哋啊?冇就收啦
加泰搞乜鬼
自己都未搞店
係甘比人屌我地奶侵屎眼
#alllivesmatter
我覺得冇乜嘢喎,班左膠/Tankies不嬲唔係同路人
我唔反對你依個做法,但問題係唔好再拉blm落香港到,班白左點都有嘢屌,同鬥黃一撚樣
都唔知係咪共產黨見香港唔叉落blm到,所以特登整壇咁嘅嘢俾我哋嘆
on撚9我哋反警暴反咗成年啦,班美國左膠有出過聲咩?

侵起碼retweet我哋拎美國旗唱美國國歌呀
左膠呢?

根本leftism, antifa, CCP同一伙架
一句alllivesmatter就ko啦 講咁多
有咩負面解讀?
道理講得通就夠啦
問題係班左膠係外國先係主流,你見咁撚多Hollywood都要政治正確咪就係咁解囉
好多左膠唔撚會理佢哋係香港嘅視而不見同默許暴力,亦唔會去了解香港,但佢哋一定睇撚住香港人求tramp
好認同 我冇義務幫人抗爭埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞