『薪火post』BNO 續期資訊(80) 先睇2樓 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
驚到仆街聽完
我再諗下方法點影印 passport 個面
尋日
係人都可以申請嘅會員價嚟
本身有個fedex acc
即刻叫屋企人開多個acc食優惠價
其實以前搞護照,入境又好,英領都好,加夫姓係平常事,加容易但減就麻煩。你家人係身份證無改到,其他文件一樣無。hmpo個理由就係依家你減咗夫姓,減咗就即係改名,咪要改名契。呢個問題我當年換身份證時,都問過入境處,佢都係話依家幫你加就得,但減返就去律師樓做契先幫你減到。
影像較淡啲,盡量顯現返金色字眼。當然,正常收返特衰亦不少,被剪角嘅有啲都正合心意,反正以後不用特衰外遊!
有Bno就唔洗特衰
咁就仆街喇
好驚遲下要我補副簽
最驚有需要時無得用啫,依家全世界等開關,八月如果疫情冷卻,你估有得飛啲人飛唔飛?有得飛時手上無護照咪睇住人飛囉。
咁你搵唔搵到,有位俾你撳入去send online副署俾人?
不過解封都唔敢飛住,等再穩定D先
要寫你宣咩誓
民政署唔洗BOOK
但有分時段
睇頂置
你個application history 度,無叫你ask someone to confirm your Identity 喎!應該唔使副署噃。
可以喺灣仔一齊申請
正常係好急要用回港先兩樣一齊申請
BNO唔係即時有
回港證同日可以出到
想問d文件(copy)係咪一定要a4?因為我跟左以前出世紙大小去印,大過a4
特區護照入面應急資料如果係空白得唔得
明白晒啦咁唔該巴打 整埋就去DHL寄
關咩事
縮印
俾錢影印舖 or 用電話影相cut好color print
有可能兩日爆POST
兩日一個都唔算快
上年先快手,一日一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞