『薪火post』BNO 續期資訊(80) 先睇2樓 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
黑白都得
想問下如果老豆老母其中1方回歸前已經3粒星, 但無申請過BNO, 咁佢地唔係香港出世既仔女有冇資格申請BNO (仔女都無申請過BNO)
其實唔關事,只不過代入咗去首次申請程序,實際對於我哋續證係多餘嘅。所以除基本文件外,最多加埋副署已足夠去續!英國張中文指引其實無呃人
希望1000內搞掂
你有選擇,寄返去以後一生不相見,唔寄返去留嚟做紀念!實際上,任何報失護照必須俾返英國銷毀。風險自決。
你唔問熱線問清楚,即刻打啦!
大陸文件算把啦,系統要咩俾咩,俾唔到你寫信解釋!
大陸文件算把啦!有個case,寄咗父母大陸結婚證書去,一去無回頭,佢哋話無見過!系統要咩俾咩,俾唔到你寫信解釋!
要幫兩老整埋,想問如果要一次寄曬係咪都係分2次比錢,再用DHL/FEDEX寄?記得之前好似填form有得簡add多個人
打熱線問有咩優惠,如新客折扣優惠
系統要咩俾咩,俾唔到你寫信解釋!唔好同人比較,唔使交多餘嘢。
副簽人係咪一定要有英國/歐盟護照?毒L無高質朋友
而家係續BNO ,唔係接受新申請
問題3在於是否apply於你身上,你無或唔關事,交乜呢?
最多咪補,預祝你一take pass
睇DOC
照字面解,無須多疑,不過正本都收,風險自決!
又開始LOOP啦D問題
睇DOC
系統要咩俾咩,俾唔到你寫信解釋!
新系統分開俾,可以同一封寄,多睇doc保平安!
有關速遞所有問題,請打客服熱線,善解人意嘅服務主任定必能解決你心中疑問!放心交俾佢哋啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞