[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
幾時出
Au版既1ii個系統版本比起外國媒體拎到嘅版本應該低d,連photo pro都未用得。另外我睇外媒話用photo pro/cinema pro 畫質會比普通相機app高
有冇人諗住係smartone連5G plan 一齊出機?唔知到時有咩優惠回贈呢
你針au版冇用架
連camera pro都未用得有咩好討論
但Cinema Pro有冇得出16:9
i'm thinking the same thing
sony本身個相機app不嬲都係咁搞笑
呢樣嘢就xperia s開始比人屌到依家啦
拿冇講過搞算法
係對焦系統咋
你留意下字眼
官方ppt有講過
所有相機既新功能只限camera pro先用到
下乜撚野
不過暫時睇落畫質都ok
我見鬼佬試影嘅相的確係靚啲,尤其係gsmarena嗰啲。
不過反而我睇普通相機app影出嚟嘅色彩會濃啲銳度都高啲,Photo Pro發色會淡啲又無咁sharp,睇落都真係幾Alpha向。
前提係有無著數先……
gsmarena嗰啲相只係試完普通app同camera pro既hdr相,要等多幾日發佈後睇下有冇人拎到機ab咁影黎

睇多次gsmarena個review
X1ii 開住機換sim卡終於唔會重開機

發售日期如傳聞一樣19/6?
Xperia 1都唔會
不過一換卡就會
一早講左6月中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞