[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
到時部機又會厚左
而且難防水
應該都好唔過我外置USB DAC SPECTRA X

我外置DAC用ESS9018Q2C

不過有進步都係好既, 如果可以去到A50水平已經好好, 加油SONY

希望下代XPERIA X1 III 加埋S MASTER HX落去
雙機械式, 幾好, 有創意, 但係做到2邊都可以彈出, 防水防塵就可能冇左.
不過可以做到21:9都短番少少, 真正100%全面屏. 好有科技感

SPEAKER又可以做大D, 輸出高D
X10ii 乜春都玩具級點作準

日本企業階級觀念好重, 產品都一樣

中階機只會有最基本功能, 最普及既功能. 其他一D特別野都唔會比多

X10 II有OLED已經係比多左. 雖然個OLED應該都係中國產

EXPECT中階機會有好既表現, 就唔會$2599賣街
Xperia 10 ii 薄荷綠一開售就冇貨 訂貨要六月頭 Sony點搞㗎
扮三叔? 饑餓營銷?
s master呢樣
由5-6年前已經年年鳩up話加
但唔知點解佢落天線好重手
x10有2ca 600mbps
好神心
中階機都要饑餓營銷

Sony真係那來的自信
天線呢D低成本野, 唔重要, 台都比唔到4G 600mbps你啦, 又有咩所謂
Sony係好多老一輩眼中個地位屹立不倒
我有幾個長輩話2千幾蚊有部sony好抵想買
其他牌子 比1ca 150
d filter duplex 值錢架
之前4g機賣到taiyo yuden fat fat豬
今年XPERIA 10 II的確引到人買既, $2599有OLED+日系設計+防水防塵128GB 3.5MM ZOOM鏡, 仲想點

2千蚊機冇一部有防水防塵
Sony中階係電子垃圾不解釋

睇黎國際版一出就齊功能
我寧願佢用返IPS再平幾舊水
佢地都唔識睇spec
見到Sony就出晒水
學埋htc啲嘢搵自己人做咗debuger先
Photo pro唔撚衰得
日本版竟然後加, 不過DOCOMO版未開賣, 可能等埋更新先出

Sony真係唔係一般日本企業營運方式, 竟然外國玩先.
可能佢個OLED用BOE呢

用IPS咪少個賣點, 點垃圾都係OLED, 規格表都靚D.
睇評測片, PHOTO PRO好似幾好幾專業

但係點解唔上年就出比XPERIA 1用, 感覺買XPERIA 1比佢當白老鼠玩咁
無試低光相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞