[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
有冇機會6000蚊左右
估計
XPERIA 1 II $7998
XPERIA 5 II $6998
啱啱幫部10ii 行咗AndroBench

另外電量圖
但係我用蘋果睇唔到youtube既4k片
最多都係支援10B0p

假設生果,X1都有4kmon
我用生果,X1睇同一條youtube既4k片
生果啫係只支援到最高1080p
而X1就支援到最高既4K片
係咪咁解?
xepria 1 ii 加一千,xepria 5 ii就差唔多加夠千五,有冇搞錯,仲諗住六千中or頭可以搞得掂添
我9估架咋

你睇SAMSUNG S20+ $7998, S20 $6998

SONY多數都跟, 可能到時平D呢, 我估$6998已經好保守, 過7K都唔出奇

當初X5出果陣比X1平 1-2百咋如果冇記錯
iPhone好似係睇唔到youtube 4K, 錯左唔好屌, iPhone4打到冇用過

用生果,X1睇同一條youtube既4k片
生果啫係只支援到最高1080p
而X1就支援到最高既4K片
係咪咁解?YES

除左電腦, 其他手提裝置係唔可以睇超過部機個MON既解像度既片
好似話蘋果 果隻iPad pro有4k mon
但支援唔到youtube上面既4k片
如果6998減返一二百再送個無線耳機都勉強可以接受嘅,如果跟Samsung 嘅定價,除咗信仰仲有咩人會買
咁啫係Xperia 1 可以睇到youtube上面既4K片
因為佢有4Kmon?
加一千已經差唔多加咗20%啦喎,iPhone 12聽講都係五千幾,我諗六千中都好盡啦喎
最新果部IPAD PRO 12.9" 都係得2732 x 2048, 冇4K

IMAC PRO個MON有5K就唔知啦.
咁Xperia 1 睇唔睇到youtube上面既4k片?
SONY今時今日就係靠信仰精神

賣得平好似之前XZ2咁, 都係冇咩人買, 咁不如開高價賺多D

仲有個值千元既SBH90C耳機架.
當然得

4K60P HDR都得添
唔該晒巴打 謝謝。
收到 謝謝你
咁又係,反正賣貴賣平都係得fans買,點解唔賣貴啲,只不過會放棄晒全部街客囉。

我有Xelento啦,想要隻真無線放返出去都易啲,嗰隻垃圾掛頸就唔好提啦。
如果SONY肯送隻WF-XB700都已經好好. HK SONY應該唔會咁做

最多比個OFFER你加錢換購, 不過個價錢唔會吸引

用得Xelento都唔會駁電話聽歌啦, 除非加USB DAC

我都係加USB DAC去XPERIA 1, 如果用XPERIA 1跟機果條TYPE C線輸出唔多好聽
SBH90C
羊毛出在羊身上啫
街客以前比SONY玩撚左咁多年, 咩都走唒啦~

以前剩係個影相油畫, HANG APP, SAVE相慢, 影相過熱 已經趕走好多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞