[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
就係有人唔想用燒印OLED
買中低階機好多都係窮撚唔想追機唔會年年換機,俾塊垃圾驚中方OLED都唔俾IPS真係居心叵測
$2599 中階機燒印咪換囉, 加上有保養

我XPERIA 1用左1年都冇燒印, 雖然有小心用.

燒印一般正常用唔會咁快出現既

DEMO機長期最高亮度同一畫面唔熄MON就梗係易燒印, 分分鐘1-2日就燒印
你呢個唔係cinema pro?
平價IPS咪一樣係唔靚
國際版一出就有齊PHOTO PRO, CINEMA PRO

https://youtu.be/U3Lc4oF7LGw
終於有SONY旗艦上市的消息,SONY 日前正式向傳媒發邀請函,並表示將於5月29日週五舉傳媒預覽,意味著屆時將會公佈 SONY Xperia 1 II 的售價及上市日期。
正喎屌

1係用三星靚嘢緊係噤玩啦
你買部X10 II黎試下~
日本都出咗,我估香港唔洗好耐掛,最怕比台灣拖累要等埋佢哋
老母由Xperia mini開始,
到早兩日買左部10 ii比佢
一直都係Sony 中階eg M4, XA, XA2

老人家用開果個牌子都盡可能唔會轉
發佈會係比喂媽出片用
唔知佢係睇小自己定咩 全線凶宅加埋每隻色好似返得果二三十部 我懷疑佢所謂賣晒都係賣得果百幾二百部
你估ips唔會燒印
LG一樣燒比你睇
我以前部G5就係
咁灰? 唔知再下一部香港仲會唔會有行貨呢?
Xperia L4 香港已經冇賣
我估咋 因為開賣果朝我見每隻色得廿間分店有貨 打去幾間問都話得一部 我話百幾二百係講薄荷綠啫 三隻色加埋可能有四五百部嘅
個條on9仔成日拍吹眠爛片
來來去去都係chok住個衰樣衰聲讀同一份鱔稿,加d佢自己發明既詞語讀音
鴨store,鬆尼
依家想揾間豐澤有賣xperia都難
Xperia 1研發期個陣仲未完全整合部門
Sony班撚樣有講過下
Cinematography Pro
而家銷售已經用左sony自家網絡
唔係sony mobile
唔係間間都有嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞