[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
終於有SONY旗艦上市的消息,SONY 日前正式向傳媒發邀請函,並表示將於5月29日週五舉傳媒預覽,意味著屆時將會公佈 SONY Xperia 1 II 的售價及上市日期
應該係 SONY 終於識得 send d機卑人 review
( Show Blocked User - Ieezy )

條友精神分裂發神經
一時讚iPhone 天上有地下無
一時讚部X102天上有地下無
轉頭彈到佢屎一樣
係咪好撚得閒
Unbox Therapy is a Canadian unboxing and technology YouTube channel.

佢對科技嘅認識其實真係唔算好深
我都好希望有佢講到咁好,不過都係等埋其他大路youtuber先。

日本仔好似仲話night mode都要等update,唔知有冇理解錯,日文唔多識
銷售部分終於係跟返sony本部而唔係sony mobile自己搞
同xperia 1一樣既芒你想有咩期望?
Btw 自動亮度個到可以同iphone一樣自己個別調較
Xperia 1官方宣傳係冇夜間模式
如果有都係同xperia 1個自動夜間差不多
旗艦機勁好多
我都諗緊,
一見到部10 ii薄荷綠就覺得好靚,
想買黎做後備機或者暫時做住主機先,
等而家部主機壞先換再新d既機,
但又見1 ii就出,又好似一步到位好d
好掙扎
XPERIA 1 II 啦,一步到位
我見呢段片佢話送xm3,但樓上有巴打話送無線豆?如果香港都可以送wh xm3就好了
但1 ii無薄荷綠
有騷紫
係芋頭雪糕紫
真係一模一樣既話咁好可能轉會了
買X1番黎就係想煲劇,但係個moon唔夠光對我個體驗黎講都幾扣分
隻紫又係靚,
隻白又係靚,
真係好掙扎
送xm3 但賣美國個價
梗係基佬紫啦
我兩三年無買過新機, X10ii 電量都算唔錯掛?
清你擺咁耐買3310啦 可以擺成個禮拜
美國個價同香港唔一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞