[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
現在整合哂未?

點解X1 II仲未有S MASTER HX?
dummy機就有 現貨得少量舖有
慢慢黎喇
Sony班撚樣整合部門都要用2年
點解X1 II仲未有BIONZ X CHIP, X1 ULTIMATE CHIP? 唔要for mobile果D軟件式呃人野

點解X1 II仲未有MOTION FLOW 120HZ?

點解X1 II仲未有4.4M 插頭同平衡輸出

點解X1 II仲未可以換鏡頭?

點解X1 II仲未有APS-C Sensor?

放心, 我未食藥姐

可能2030年都未必有
機會黎啦, 飛雲

我用機習慣係偏暗,唔想要閃閃mon
咩閃閃mon

OLED暗人眼望唔會閃, 除非你用相機拍個MON
用左1年都唔係好覺閃, 不過人人唔同, 可能有人會敏感

要DC調光要買大陸機
機身靚,無劉海
其實Sony既4Kmon
可唔可以睇到4K片
例如 youtube有沒支援4k影片?
有3.5mm
其實而家仲有咩旗艦有3.5mm,三叔好似s10之後就冇咗?
當然睇到4K, 你自己放片入去又得, 睇YOUTUBE 4K又得

NETFILIX睇唔到4K, 係因為NETFLIX限制左流動裝置最高只可以睇1080P
只得XPERIA 1 II有
以youtube黎講
蘋果有4K mon
但係只有Android手機先睇到youtube上面既4k片?
蘋果有4K mon??? 你講IMAC??

電腦都可以睇到YOUTUBE 4K

YOUTUBE 4K好基本, XZP時代已經可以
MON縮到6.1" FHD+, 其餘同XPERIA 1 II一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞