[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
純粹聽同事講
好似得CSL仲有賣SONY

anyway到時開放賣果陣咪知
smartone 5G發佈會個陣張圖有sony
仲有htc同Sharp
htc本身今年有5G機出
sharp就真係估佢唔到會入,R5G其實唔錯,係個Mon on99
Sony Xperia 1 II
在推出 Xperia 10 II 後,Sony Mobile 今年的旗艦手機:Xperia 1 II,終於可望在 6 月與台灣消費者見面;Sony Mobile 方面先前已經針對媒體發送邀請函,預計將在 6 月 4 日舉辦 Xperia 1 II 的台灣上市發表會,到時也會公布它的售價以及開賣時間。

sony hk可能特登就台灣
但htc到依家影都未見,會唔會到時得個5G hub?
Sharp佢係入R5G的話其實都正,120Hz 4K Pro IGZO芒、8K拍片?12GM RAM應該J死唔少人
Sony Xperia 1 II
在推出 Xperia 10 II 後,Sony Mobile 今年的旗艦手機:Xperia 1 II,終於可望在 6 月與台灣消費者見面;Sony Mobile 方面先前已經針對媒體發送邀請函,預計將在 6 月 4 日舉辦 Xperia 1 II 的台灣上市發表會,到時也會公布它的售價以及開賣時間。

sony hk可能特登就台灣

傷害13億人民感情
HTC黎緊有機出,但真係唔知幾時
R5G係幾正,但係mon上下都凹真係好on9,不過有前指紋可以當home制用我幾鐘意
真係會有行貨 sharp 機咩?有嘅話我都有興趣喎其實
同sony比,sharp嘅硬件有誠意好多
但電仲少過Xperia 1II,推4K Pro IGZO芒有啲窄窄地
R5G你睇下佢個上下巴先
SHARP已經唔係日本公司, 已經唔係以前既SHARP, 沒有黑科技, 只係得番個殼, 比鴻海玩到個名臭哂, 變左低檔品牌
俾鴻海搞到好似山寨機咁
Spec係正不過樣麻麻
Sharp 2k咋麻
其實係成本問題定真係雞肋得咁緊要?
Z5P都就嚟五年點解仲係得Sony用4K芒
因為其他廠覺得4k徒增功耗
早幾年興3D一堆廠跟 依家收晒皮
連3D電視都收皮 更何況電話
柒撚過華為
咁華為柒D,個2x2/2x3方鏡頭真係柒到核爆
冇錯,細 mon 睇 4K 同睇 2K 觀感上冇乜分別,個 mon 仲要暗咗咁多,係我都唔用啦
唔好忘記OLED實際得LCD一半解像度
但係你唔會下下聞 mon 㗎嘛
我覺得 S20 Ultra 同 Xperia 1 真係冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞