[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
羊毛出在羊身上啫

其實冇問題, 不過我想佢唔好送, 直接減價!

成日係FB扮到送咩送咩咁, 咪又係電子垃圾.

真無線耳機周街係, 你仲送掛頸無線耳機

送電子垃圾又要拎去DCF放, 果D納米液仲要放都冇人要, 真係把撚咩
諗返起我人生第一部電話xepria Z,叉住電打機打到燒咗,屋企人部xepria s 靚係靚,兩嘢個mon黃到好似尿咁,然後就無然後了。
有試過出街帶USB DAC,不過發覺個耳機盒裝唔落,所以帶出街好唔方便,所以先想搵啲有3.5mm嘅電話,音質普普通通就算啦,反正出街咁鬼嘈都聽唔到分別,用jer聽仲要食電啲添。
用Jer

出街最方便係用真無線耳機
現在新機冇呢D問題了

Xperia 1 II 新增 插火牛直接供電功能,唔會影響到電池

黃mon呢個就好多年前已經沒有了,因為可以自己調整
亦無家燕家
佢唔係色溫太暖嗰種黃mon,而係一撻撻黃斑咁樣,後尾仲越嚟越嚴重成個黃晒,個mon好似啲古書咁

原來嗰陣個個都係咁

https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=2628667
唔知推力如何
當年xzp配xba-a2
好多人唔在意
唔係個個都係玩家黎
個電量講左係=Xperia 5
香港會唔會賣過萬蚊
屌追post喇on9
講撚左7998幾多次
買左campfire polaris ii準備配xperia 1 ii, 希望有驚喜
隔住mon都聞到一陣老人院味
有諗過買WI-1000XM2
WI-10000XM2 唔同級數,有LDAC,又有QN1降噪

不過要掛頸我情願用有線耳機
唔知宜家10 ii 同 5要點選擇,10ii 好似幾抵玩,有埋3.5mm。但個spec好似用多一年就會唔夠用咁。唔知宜家入手5係咪個好選擇呢。
等佢出M3
https://youtu.be/oEbdX5otUUw
wow左未
好耐冇見過lew對sony手機咁興奮
最關心個moon最亮幾多nit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞