[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
Photo Pro定普通相機App?
Photo pro
即係普通個App同以前一鳩樣?
改左少少
但所有相機新功能都要用photo pro先用到
你係咪搞錯左野
普通相機app好快會cut
一早就 cut 咗佢啦,影連拍會斷嘅
反正photo pro都有auto
sony 唔該生性的啦,
我想換機呀,
唔想好似而家部機咁, 摺鳩埋.
利申: HTC 死忠,
以前 SHARP AN 機設計領先好多, 可惜日本好多人用 IPHONE, 佢又唔出口外銷, 只係做日本市場 . . 公司冇再投資研法新技術. .
以前用過 sh01g 真係幾正
係最日水衰影相快門冇得熄聲..但部機都係好靚...如果唔係冇得熄快門聲我諗我都會繼續試新果 d sharp 機
佢部903sh今日望返都係經典
果時voda部部機都正
玩過10ii部真機,影相都唔係load好耐姐,都係半秒左右,一定唔過一秒

用夜間模式就要幾秒,應該係個快門開耐少少吸光

隻藍色幾靚,諗緊買唔買黎做考子機,但驚個mon太窄唔好用
好多架喇....

我都想等x5-2
但真係頂唔順
平時睇片睇劇就幾尷尬
16:9 fit落個moon真係好大忽黑邊
但如果睇戲就好爽
同埋打機如果隻game可以自動拉長到21:9通常都會爽好多
尤其是d 3d game
跟住日常facebook 連登 whatsapp更加唔駛講 一個screen睇多好多野 真係翻唔到去其他比例既機
你換左sony應該會屌鬼,d細微野差太遠
打電話接通震一下已經冇
無計呀,鬼叫HTC 收左皮,
sony 算係用落唔差,接受到,
xperia 5有冇內置通話錄音,或者自錄電話嘅聲音?定要裝app?
點解個sale同我講9月先有
我聽呢到d人講下年先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞