[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
日本機包裝係咁簡單, 唔跟火牛添
3.5mm 延長係用黎收TV訊號睇TV
有咩垃圾野送先
我估又係microSD卡, 一係無線耳機

Sony最興開高價送死貨
過多個月實減價照送野
冇啦舊年好似等到Xperia 5出先有得減
XPERIA 1送果張Kingston 256GB microSD卡, 我都賣走吐現

送無線耳機都好, 易D放

利申: 用緊512GB microSD卡
有咩sony 果時個價賣到平過xperia 5 wo

到今日1仲貴過5成千喎
Sony 呢幾年唔興減價戰, 成年先減一千到
XPERIA 1 $5399
XPERIA 5 $4999
到今日就嚟出左一年好似夾埋減左千五左右
呢個數喺XZ年代係一個月後嘅事
咦係咩記錯左Sor
我估XPERIA 1 II 都係送256GB SD, or 萬年死貨SBH90C

SBH90C呢D掛頸假無線耳機, 而家冇人用架啦, 放都難搵人收

一係用有線, 一係用真無線
仲有萬年垃圾納米塗層屏幕保護液
有, 吐現, 我512GB先夠用
Z5P升X1II, 天與地分別, 提升明顯
XPERIA PRO HK未必出, 有都過萬
hk會唔會出Xperia 5 ii-5G?
9月發佈, 10月中至11月出
咁計X5出咗大約8個月就减咗$600
如果6月左右出Xperia 1 MKii-5G
你古X5到時會唔會再跌價?
我估唔會減, 始終價錢同X1 II有距離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞