[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[44] SONY XPERIA 1 MARK 2 預定6月出啦

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
20u個長焦防震真心好撚廢
強國期個長焦勁好撚多

well
我部電腦換左2k moon之後無換display
用左2年幾都無咩問題

直到我打機
仆街了
連打dx9 game都可以爆vram
想像唔到4k 要點打機
https://www.youtube.com/watch?v=Pl19EeabxsQ

SD卡速度終於快番, 以SONY來說非常難能可貴

新加打機火牛直接供電功能可有效降低溫度
GEFORCE RTX 2080TI
XPERIA 1 II 都係SAMSUNG提供既4K OLED

只係SONY刻意調低光度, 延長OLED壽命

其他廠就比較進取, 盡量谷髙亮度
最想知
影相SAVE洗唔洗等
要超高光度, LCD + LED背光是暫時更好選擇, 不過唔好又話LCD黑底漏光, DCI-P3唔夠OLED黎
比人簡咪得
可以街4k 60定1080 120
Xperia 1個塊都得喇,係sony唔寫咋嘛
4k密度高開口冇2k咁大
光度低好正常
唔撚使喇
自己上youtube搵日本仔片睇喇
要人餵入口咩
600基本上夠低但基本上越高越好
3.0
上年Xperia 1官網有介紹支援120hz, 之後刪除左
因為根本冇寫到1080 120hz比人用
如果肯寫根本行先人一年
Sony係手機領域現在基本上都係後知後覺

相機市場就好D, 今日發佈左部ZV1

電視市場基本上都係新瓶舊酒,係強化左55"以上既Speaker

Walkman市場就好靜

今年Sony掛住搞PS5
我用RTX 2060唔覺有問題
只可以話係工程機

同埋唔係photo pro
咁真係要等香港上市先知 photo pro save 相會唔會等
講到好似最後機會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞