有增生疤痕(蟹足腫) 做過治療請入

945 回覆
3 Like 3 Dislike
巴打最後有冇做
我搵緊資料
諗緊羅醫生好唔好
絲打
你book邊個醫生?
我想搵女醫生
巴打
你覺得羅中祐醫生好唔好?
同埋冷凍嘅 比之前平咗 但都有啲突?
絲打
你揀冷凍但又開刀?係點?
點解會咁貴
羅中佑,無好亦都無唔好。第一次去佢會好詳細解釋比你聽,因為我事前做好功課所以無乜懸念即日做埋冷凍。有問佢開刀+srt,就係聽佢講做完有條長疤痕,而且又要再排期開刀同養和srt,所以最後無考慮。做完冷凍後佢就掉比姑娘教你點洗傷口,佢完全唔再出聲,然後每次返去打類固醇針,都係幫你影相打針比錢走人,如果你assume佢會好關心你問你情況,佢係唔會

我個疤好多年,而且未做前仲不斷發大,羅中佑一早講明無可能完全回復,不過信佢冷凍技術起碼可以破壞組織唔會再生。做完到而家大半年而家平復咗8成,無再復發變大,但有啲位仲係突,而且成個疤印係度無消失,佢話可以再做激光減淡疤印,呢個遲下再諗

我就黎睇羅中佑
都想揀冷凍,因為冇錢做手術+srt
不過見佢諗住格價先
但講真個價都咁上下
多謝零巴
其實我啲蟹足腫都好多年
呢家出黎做野,覺得係時候要做冷凍手術所以book咗羅醫生
我唔求佢關心mode,只求佢令我啲蟹足腫 起碼冇咁核突
有時候比其他人見到自己啲蟹足腫,佢地啲目光。。。
如果你係在意其他人眼光,以為做完冷凍效果會好明顯,我驚你會失望,始終會仲有深紅色疤印係度,得你自己知道平復咗但其他人望到都係奇怪。但如果係醫療角度,可以令佢唔再變大,平日唔會再又痕又痛,我自己就無後悔去做
我覺得 至少唔好咁突 太突啦
我個諗法同你最後個句似
過兩日去陳東飛到做冷凍,膊頭位2萬加包4針,到時分享下

我都想知
我唔知買廣告定點,我一search蟹足腫就係羅同陳醫生

你就黎做?
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞