有增生疤痕(蟹足腫) 做過治療請入

945 回覆
3 Like 3 Dislike
心口
有無做手術+SRT 既醫生推介
除左陳x飛
有冇人係公立醫院做過蟹足腫手術?
用咗幾錢?
$20K冷凍,之後每個月類固醇針每次$2,000
你好巴打,想問佢每次類固醇針係每次收費定點?想睇下保險claim唔claim到
想問埋係睇完即日可以做定要再排期?
冷凍可以即日做。打類固醇針可以每次比錢,都可以叫佢做完冷凍張單一次過包埋往後打類固醇針錢,我就係咁樣一次過claim晒冷凍加類固醇針錢

最後,我要開名屌柒YOU Beaty 呢間連鎖黑店,勸咁多位真心正正經經搵皮膚科醫生搞都好過信埋呢啲濕鳩美容院
一開始唔識野畀佢hard sell 課咗6k 打咗一針2k 嘅類固醇針(我出去搵診所打先1k 一針)同打一次 4k 嘅co2 激光,但真係冇撚用的,隻色仲深色咗一開始唔好咁咬牙切齒話搞得掂啦,原來係要無限打的,畀成十幾廿萬先可能搞得掂
佢仲好意思叫我再畀錢買佢啲垃圾療程真係當人on9我依家用十幾蚊小川令已經貼平咗啦喎
之前hard sell 我買佢啲垃圾格仔,每去一次hard sell我一次,我完全唔想去了,佢地真係煩撚到仆街,快撚啲收皮全部都係為咗錢,唔係為你好,粒野又唔係生係佢地到,佢地點會明
警世:切勿幫襯任何醫學美容院,佢地只係當你水魚
屌 嬲到打錯字
YOU beauty黑店
真係要睇路,好在我及時止蝕,唔係真心唔只蝕萬幾蚊
有人係耳珠後面生可以分享下
我買左小川令,希望得
因為都成10幾年啦已經
冷凍做咗大半年而家每個月返去打類固醇針,每日貼疤痕貼,疤痕仲係度,只係比之前平咗,同埋無再增生,但都係明顯,醫生講明一定唔會完全無晒,諗住打多一兩次類固醇針無明顯改善就停

建議如果你想快靚正錢銀唔係問題,都係開刀+srt,做完srt係一定會有條直線嘅疤痕留低,取代而家嘅增生疤痕,好處係完整,唔會好似冷凍咁可能會仲有一舊舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞