雄禿脫髮。食、買、搽藥,織、植髮 救髮謬誤 你問我答(4)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

依加髮型仲遮到 建唔建議植m字 但直接織髮算 真係唔想比人知

大佬,你唔講真係無問題,即係你食左幾年藥,有冇幫助,有冇副作用,食正廠?

食左三年 食下停下 唔知算唔算有 甩慢左 早排仲係正廠 今年食副廠

性功能呀,性慾果d 無咩影響? 咁你本身都係M 定係轉都有事?

功能正常 唔覺有減到 唔知係未無效 我都想減下 本身無咁m 睇住佢嚴重

咁嘅髮量已經好好啦

咪係囉,睇開d 啦,你個轉好過我好撚多

但feel到已經薄左好多 再過幾年應該無乜淨

大佬,你唔講真係無問題,即係你食左幾年藥,有冇幫助,有冇副作用,食正廠?

食左三年 食下停下 唔知算唔算有 甩慢左 早排仲係正廠 今年食副廠

性功能呀,性慾果d 無咩影響? 咁你本身都係M 定係轉都有事?

功能正常 唔覺有減到 唔知係未無效 我都想減下 本身無咁m 睇住佢嚴重

咁嘅髮量已經好好啦

keep 住食藥,唯一辦法,其實佢可能已經發揮緊作用,你一停可能仲撚大獲

依加髮型仲遮到 建唔建議植m字 但直接織髮算 真係唔想比人知

咁嘅髮量已經好好啦

點解唔考慮植髮
聽人講織髮果D多數都會中途放棄
始終都係假髮
有冇人答到我如果食左七個月藥1-2期 22歲
植唔植好 因為有個暑假 可以去台灣
同埋有冇巴打有植過髮 有冇好介紹
留TG:engma19 希望有人可以慢慢傾下

咩情況?
止住左個勢未?

感覺上止左 仲出多左頭髮

咁你呢個情況已經好好啦,有d 人唔受藥咪仲大獲,巴打,其實植髮都唔係無敵,你22 歲就植,植到幾時,我自己就咁睇,要慢慢接受呢樣野

植左個啲就唔甩 怕就怕食食下藥 其他地方甩
始終植左個外型好睇好多既

咁嘅髮量已經好好啦

點解唔考慮植髮
聽人講織髮果D多數都會中途放棄
始終都係假髮

我試過織髪 可以睇返上一個post 我講過織髮啲嘢
真心會中途放棄 我而家都plan 左由織髪轉戰植髮
屋企有遺傳甩頭髮
依家廿幾歲人開始兩額禿
個轉又開始疏
想睇下醫生去邊度睇好?

睇醫生既用意係?

睇下去到第幾期
應該點處理好
自己唔係好識揀藥
坊間好多 唔知啱唔啱

睇左醫生都唔會令你識揀藥
除非你一直買正廠
有冇人答到我如果食左七個月藥1-2期 22歲
植唔植好 因為有個暑假 可以去台灣
同埋有冇巴打有植過髮 有冇好介紹
留TG:engma19 希望有人可以慢慢傾下

咩情況?
止住左個勢未?

想植邊款? 有冇理解過去到台灣個邊醫生未必幫你做?
我老豆40先開始甩
我20就開始甩
點算
條髮線比18後左3cm
點算呀點算呀

3cm
都係食藥搽藥救髮啦
而家前額髮線最高果個位離條眉岩岩好5隻手指位
算唔算係脫髮?我老豆係禿頭
係咪直接買保記ok?洗唔洗加埋搽野?

最好搽埋野啦
冇圖好難解釋
搽額角會好乸,多左好多頭皮,feel到係好刺激頭皮,係咪唔正常要停?

頭皮多左就一定
各位巴絲,有冇邊間好公司可以檢查頭髮健康同會細心講解?

利申:無乜甩頭髮,但本生小頭髮 想預防勝於治癒 同 及早補救

活髮中心囉
比返幾萬佢地賺 。 相信會好細心 又影相又顯微鏡

係條分界到甩 頭髮變幼 整體頭髮都明顯變薄
食左差唔多一年藥 頭幾個月食正廠 之後食副廠
都唔覺頭髮有多/甩少到 沖涼甩出黎個d一樣粗幼都有 幼個d成條毛咁 但較長
但都唔覺有明顯惡化
訂左半年份量既foam 下星期剪完頭髮會開始用

冇明顯惡法可能已經係藥力生效

好多時一長左頭髮三分天下就現晒形
想問damocare邊度有得買
我見我附近好多間都話無
要港島區

港島唔熟

正廠邊度買?thx

係荃灣啲藥房

成日戴帽會唔會令情況更加嚴重?

想植邊款? 有冇理解過去到台灣個邊醫生未必幫你做?[/quote]

未搵醫生 我七八月先起行
諗住問左個邊啲醫生 book實左先過去
同埋想睇有冇巴打有多啲分享
比如植左之後點 有冇甩
如果其他地方甩又點咁
最好就有推介啦
話咁快已經食左差唔多一個月

有無異常

有無異常

心急想知效果囉,但頭3幾日有突然蛋痛,又唔覺得條J 特別軟,特別少性慾,依加都無咩特別唔舒服,但其實有樣野都想問下各位,有副作用=有效用? 定都係睇人

有無異常

心急想知效果囉,但頭3幾日有突然蛋痛,又唔覺得條J 特別軟,特別少性慾,依加都無咩特別唔舒服,但其實有樣野都想問下各位,有副作用=有效用? 定都係睇人

睇人

想植邊款? 有冇理解過去到台灣個邊醫生未必幫你做?

未搵醫生 我七八月先起行
諗住問左個邊啲醫生 book實左先過去
同埋想睇有冇巴打有多啲分享
比如植左之後點 有冇甩
如果其他地方甩又點咁
最好就有推介啦[/quote]
個邊醫生未必肯幫你做喎
皮膚科睇一次幾錢左右
d藥要keep住食幾耐
好似有d mm地
d頭髮又成日都笠
成日戴帽會唔會令情況更加嚴重?

唔會
各位巴絲,有冇邊間好公司可以檢查頭髮健康同會細心講解?

利申:無乜甩頭髮,但本生小頭髮 想預防勝於治癒 同 及早補救

活髮中心囉
比返幾萬佢地賺 。 相信會好細心 又影相又顯微鏡

唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞