雄禿脫髮。食、買、搽藥,織、植髮 救髮謬誤 你問我答(4)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
打J真係唔會影響DHT 增加?
我想問有無巴打打算植髮? 因為我打算係美絲做 修復m字額 1800束 六萬。想問問有無ching係美絲做過? 效果點?

係呀做FUT 我之前睇左吳文藝一次 但佢個期好full 同埋我就唔到時間 我計過價錢 兩邊好似差唔多錢咁 同埋留係香港 美絲包四個月護理 好似好d。(非打手)

佢估算。1200束就係 修復兩個m字位 600束係前額做低條線 係呀 我搵唔到香港植髮分享
同埋我係第三期
同埋我係第三期

其實印保我食左6年,又唔覺有咩問題

你係上網買? 效力如何? 朝早食定夜晚食? 我食左兩年都好似冇乜用咁

每個人體質唔同啦 。可能唔脫已經係進步左架啦

我直頭覺得甩多左wor... 十年巴覺得仲有冇其他因素影響? 冇理由食藥都止唔到反而甩多左

點樣甩多左?

唔會
我想問有無巴打打算植髮? 因為我打算係美絲做 修復m字額 1800束 六萬。想問問有無ching係美絲做過? 效果點?

係呀做FUT 我之前睇左吳文藝一次 但佢個期好full 同埋我就唔到時間 我計過價錢 兩邊好似差唔多錢咁 同埋留係香港 美絲包四個月護理 好似好d。(非打手)

佢估算。1200束就係 修復兩個m字位 600束係前額做低條線 係呀 我搵唔到香港植髮分享

1200 同1800 相隔價錢幾多?
同埋我係第三期

見左醫師未?
十年巴打 想請教下髮線同眉頂4cm左右算唔算高額?因為天生條髮線唔齊所以唔識分有冇m額
用緊rogaine foam兩個幾月,
幾work,多左好多

兩個月唔係到狂脫期?
其實我齋搽foam 有無用?
諗住如果搽到四個月都無用就先食藥

大家食藥有咩推薦?
係咪都係propecia 1mg?
咩牌子?

藥既副作用隨年月減退 。 邊到睇到呢方便既資訊?

都係google search 柔沛副作用

1200 同1800 相隔價錢幾多?

4萬 同 6萬2
幾work,多左好多

兩個月唔係到狂脫期?

唔好成日狂脫期狂脫期啦冇特別架咋
trichoderm添康髮 對雄禿有無用
呢隻會唔會有佢講嘅效果
其實印保我食左6年,又唔覺有咩問題

你係上網買? 效力如何? 朝早食定夜晚食? 我食左兩年都好似冇乜用咁

每個人體質唔同啦 。可能唔脫已經係進步左架啦

我直頭覺得甩多左wor... 十年巴覺得仲有冇其他因素影響? 冇理由食藥都止唔到反而甩多左

點樣甩多左?

每日都係keep住50-60條 ,感覺整體d頭髮都薄左好多

唔會

點解?
幾work,多左好多

兩個月唔係到狂脫期?

唔好成日狂脫期狂脫期啦冇特別架咋

好短咋 果期係明顯透左啲
呢隻會唔會有佢講嘅效果

真定假?
佢講到咁 有冇醫學證明先
琴日去左某生髮中心用機檢查頭樣,醫生(其實都唔知係咪醫生 )講左幾樣野想問問睇下巴打們既睇法

1. 佢話一個健康既髮囊正常有三條頭髮,兩條就還可以,一條就屬於唔健康,咁我就三種情況都有d。 但我上網睇其他Forum d comment 就話跟本一個頭皮正常健康既人,都只會有15-20% 既頭髮係一個毛囊有三條頭髮,想我就想問下,一個毛囊一條頭髮係咪真係好唔健康?

2. 另外個醫生就話我部分頭皮有點發炎,發炎既成因好可能有一隻葡萄球菌既細菌存在。係咪好大鑊,可以點樣解決

3. 跟住就係一個健康既髮根呢就應該係機照既情況下隱約見到髮根既,如果見唔到密晒呢就係頭油過多/唔乾淨引致堵塞左個髮根,咁呢個情況下呢就要做佢地既療程去通番個堵塞左既髮根,令到頭髮可以抖番氣。 市面上有冇洗頭水可以清潔到已堵塞既髮根 因為佢話我好嚴重,好多髮根都堵塞左

另外 如果我唔想靠藥物(外/內服)去搞d 頭髮,有冇天然食物/維他命 可以令到頭髮健康d ?
呢隻會唔會有佢講嘅效果

真定假?

同問
呢隻會唔會有佢講嘅效果

真定假?

同問

如果work 既話一定大賣
唔會藉藉無名
呢隻會唔會有佢講嘅效果

真定假?

同問

如果work 既話一定大賣
唔會藉藉無名

有好多人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞